top of page

LEJLA FILIPOVIĆ ISKOMBINIRALA VRUĆE HLAČICE I VISOKE ČIZME

Outfit koji su mnogi zamijetili

Bivša miss Hrvatske, lijepa Lejla Filipović, nedavno je razveselila svoje brojne pratitelje modernim outiftom kojeg je iskombinirala posebno za druženje sa prijateljicama u Istarskim Balama. - Ma da, lako tako - poručila joj je prijateljica Nataša Janjić, dok je jedna kolegica dodala - Koje dobre čizme, a ti si predivna kao i uvijek!

Marijana Batinić, Ana Gruica, Matea Ibanez i Marija Husar Rimac odmah su se složile da Lejla izgleda fantastično, a njene duge vitke noge sada su posebno došle do izražaja.


Kada ne radi na novim modnim kampanjama i ne putuje sa suprugom Tarikom i djecom, Lejla najviše vremena voli provoditi na svojoj modernoj terasi, u društvu krznenog prijatelja

Lejla je svojim kolegicama i fanovima lijepa i kada je posve sređena, ali i kada nema ni trunke šminke, zbog čega komplimenti 'frcaju' na sve strane - Sve mlađa i mlađa. Prelijepaaaa, kao curetak. Kad čovjek živi neku svoju čistoću i životnu zadaću, onda se to tako naposljetku izrazi i u vanjštini...Osjeti se taj neki mir, spokoj i lijepi životni balans...Prelijepa kao uvijek. I opet najljepša ti. Lijepa dama. Kad sam bio dijete divio sam se na izboru ljepote u Dubrovniku prije svega snažnoj karizmi i dobroti s kojom osvajaš svako srce i svaku dušu. Tvoja vanjština je najviše odraz tvoje unutarnje ljepote. Besprijekorna linija i predivan osmijeh i danas su kao i na samome početku tvoga prvoga javnoga nastupa u devedesetima.

Comments


bottom of page