top of page

LEA DEKLEVA I MARKO KUTLIĆ - JEDAN OD NAJLJEPŠIH DUETA DOBIO SVOJ VIDEOSPOT

Lea Dekleva i Marko Kutlić - spoj dvije glazbene duše

Lea Dekleva i Marko Kutlić

"Sami" je pjesma koja je spojila dvije glazbene duše, Marka Kutlića i Leu Deklevu. Predstavili su je na 26. Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku i oduševili publiku, a stručni žiri im je dodijelio drugu nagradu. Iskrena je to i proživljena emotivna priča, Lea se pokazala kao izvrstan autor, a Marko je sve upotpunio svojim posebnim vokalom i interpretacijom.


Aranžman je napravio Branimir Mihaljević koji je za pjesmu na Dalmatinskoj šansoni dobio nagradu za najbolji aranžman, a Matija Dedić i Nikola Marjanović oduševili su kao gostujući izvođači i pjesmi dodali još jednu dimenziju. Uz prekrasan duet predstavljen je i novi videospot u produkciji Dinka Čvorića – Doringa. Na magičnoj lokaciji, uz klavir, Marko i Lea otpjevali su svoje emocije.


Marko Kutlić je jedan od naših najbolji i najperspektivnijih izvođača koji ima velike planove. Ove jeseni će predstaviti drugi studijski album, a 23. studenog priprema i veliki koncert u Tvornici Kulture. "S velikom radošću i uzbuđenjem čekam koncert u Tvornici. Baš se veselim tom danu i prilici da se podružim sa svojim ljudima. Sve sam trenutno podredio tom danu i sve moje misli su usmjerene na taj koncert. To će biti moj najveći solo koncert u dosadašnjoj karijeri", rekao je Marko.

Lea Dekleva i Marko Kutlić

Osim najznačajnijih pjesama s prvog studijskog albuma kao što su "Samo nek ona sretna je", "Sam protiv svih", "Kreni" i drugih, Marko će izvest sve pjesme s nove ploče. Osim objavljenih singlova "Budi moja noć", "Uz nju", "Budiš me", naslovnog singla "Poleti ptico" i drugih, publika će imati priliku poslušati i izvedbe nekih novih pjesama po prvi put uživo.


"Pripremio sam s bendom poseban program. To što planiramo napraviti 23. studenog u Tvornici još do sad nigdje nismo na takav način napravili. Svirat ćemo sve pjesme s nove ploče 'Poleti ptico' koja će od 10. studenog biti dostupna online i na streamingu, a tjedan dana prije samog koncerta ljudi će moći album nabaviti i fizički, kao i merch koji će biti dostupan u ograničenom broju na sam dan koncerta. Koncert sam podijelio u tri dijela. Osim pjesama s novog albuma, svirat ćemo i pjesme s prve ploče. Imat ću zanimljive goste od kojih će mi se neki po prvi put pridružiti na pozornici. Bit će svega, od rock’n’rolla do acoustic balada, sve u svemu jedan zanimljiv i bogat program", dodaje Marko.

bottom of page