top of page

LC WAIKIKI SUKNJE ZA SVAKI OBLIK TIJELA

Isprobali smo desetke modela

Brend odjeće i modnih dodataka za žene, muškarce i djecu LC Waikiki, osnovan je još davne 1988. godine u Francuskoj, a glavni cilj danas im je postati jedna od tri najbolje modne kompanije u Europi do 2023. LC Waikiki ima namjeru svakoj obitelji donijeti priuštivu modu, baš u skladu s motom Svi su zaslužili da se dobro odijevaju!


LC Waikiki danas ima preko 1.100 prodajnih mjesta u 51 država svijeta, na 4 kontinenta, sa preko 50 tisuća zaposlenih. Statistički je vrlo zanimljiva činjenica da kompanija LC Waikiki, svakog tjedna, negdje u svijetu, otvori jednu novu trgovinu.

- Cilj kompanije LC Waikiki je svakoj obitelji svijeta donijeti modu, u kojoj će se osjećati i izgledati stvarno dobro - poručuju iz Waikikija, a ovako njihovu ponudu komentiraju kupci u Hrvatskoj - Super ponuda...odlične cijene kao i kvaliteta robe. Prezadovoljna i preporučujem! Lijepe stvari...oduševljena sam...i prihvatljive cijene. Preporučujem da posjetite trgovinu novootvorenu u Mall of Split, imaju predobar odabir odjeće, kvaliteta super i cijene pristupačne. Sve pohvale...Super izbor, kvaliteta, povoljne cijene!! Odličan omjer cijene, kvalitete i izbora...Kupnja je ugodna, roba kvalitetna, cijene povoljne.

U trgovini LC Waikiki u zagrebačkoj Areni Park isprobali smo na desetke ženskih suknji, dok smo u online Waikiki trgovini pronašli dodatni izbor modela za svaki tip tijela. Naš odabir pregledajte u fotogalerijama, a svoje omiljene komade potražite na lcw.com/skirt


Comments


bottom of page