1/1

LANA KLINGOR OBJAVILA BABY BOČICU

Stiže li prinova?

Nekada pjevačica grupe E.T. a danas uspješna blogerica i vlasnica PR agencije, 40-godišnja Lana Klingor objavila je zanimljiv status, nakon kojeg su krenula šuškanja o njenoj novoj trudnoći - Bok listopad. Bit ćeš predivan, baš kao i svaki u zadnjih 7 godina❤️🍼

Lanin komentar o listopadu i ljubavi prošao bi prilično neprimjetno, da nije uz status dodala i malenu sliku bočice - Kakva je to bočica...Komentari jesi li trudna počinju za 3...2...1... - napisala joj je jedna pratiteljica, a Lana je spremno odgovorila - Ne ali očekujem najmanje 6 beba sredinom mjeseca.


- Žena, majka, kraljica. Nekima bi mogla držat instrukcije kako se to radi. Predivno, pune ruke slatkog posla. Goritee Mihići - poručili su poznatom paru fanovi.

Za Antu Mihića, bivšeg novinara a danas konzultanta u njenoj firmi, Lana se udala pred točno 7 godina. Povodom godišnjice, njen joj je dragi uputio zanimljivu čestitku - I tako, zajebavaš ti mene već 7 godina. Uspješno. Kažu da je sedma krizna, sreća mi uđosmo u osmu. Nemoj ništa mijenjati jer ću se zabrinuti, zadrži svoje vrline i mane, baš kao i prvog dana, jer nisi se promijenila i zbog toga si meni i za mene posebna. Nije ni okrugla brojka, ali u kaosu svega, lijepo je obilježiti nešto zajedničko. Iako smo mi prerasli i brojke i datume. Ljubim te Klingorica, baš kao i tog čarobnog utorka!!!


- Znala sam da sam dobro odabrala kad si mi rekao “e nećemo se ženit u četvrtak nego u utorak” Volim te. Jako najjače - poručila mu je Lana. lana klingor trudna