top of page

LANA KLINGOR MIHIĆ: OVE FOTOGRAFIJE NISAM PROVLAČILA KROZ FILTERE

Offline

Bivša pjevačica popularne grupe E.T., a danas uspješna kuharica i poduzetnica Lana Klingor Mihić trenutna uživa sa obitelji na godišnjem odmoru, a svima je poručila da more sve liječi te da je - offline

- Kupaći ti je top! - poručila joj je jedna pratiteljica, a Lana je pokazala da uz nove kupaće ima i 'novo' istesano tijelo u top formi.


O svom tijelu i vježbanju, Lana je progovorila nedavno, kada je potvrdila da fotografije ne provlači kroz filtere - Ni jednu od ovih fotki nisam htjela uređivati i provlačiti kroz filtere. Negdje u zimu Ante Mihić i ja krenuli smo u teretanu i odlučili poraditi na svojim linijama. Ante je tu dosta radikalan pa je do danas izgubio skoro 15 kg, ali je on puno i marljivi nego ja. Ogroman vjetar u leđa bio nam je naš trener Goran koji je svaki trening (i koji nam se dalo i koji nam se nekad nije dalo) pretvarao u smijeh, zabavu i kvalitetno provedenih sat i pol. Nakon operacije u travnju više se nisam vratila u gym jer nisam smjela ali sam nastavila kontrolirat što i koliko jedem (koliko je to kod mene moguće) i zarekla sam se da ću disciplinirano ići na maderoterapiju, ma koliko ponekad bilo nelagodno. Odradila sam 15-ak običnih tretmana “oklagijama”, nakon čega je šefica rekla “sad prelazimo na brazilsku maderoterapiju - drvenim čašicama”, koje mehaničkim potezima funkcioniraju na princip vakuma. Jao kako me ponekad bolilo! Muko moja. But it works Like crazy!!!! Nismo savršene i NE TREBAMO biti ali celulit je rezultat loše ishrane, pretjeranog unošenja soli u organizam pa prema svemu tome možemo zaključiti da je nepoželjan. Ne zagovaram da sve žene trebaju izgledat kao iskrivljeni ideal ljepote kojeg nalažu društvene mreže, ali to ne znaci da se trebamo zapustiti. Briga o vlastitom tijelu i zdravlju bi svakome od nas trebao biti prioritet, jer mi ne možemo biti nitko drugi i imamo samo jedan život. Pa zašto onda ne bismo svaki dan bili bolja verzija sebe nego jučer.

- Imaš muda Lana veća od većine ljudi na Balkanu jer nisi više ista osoba ni mentalno,ni fizički. Nisi protratila vrijeme već si uložila puno truda i vremena u ovu lijepu ženicu koja sada stoji pred nama uz vjerujem najveću podršku koju si imala od voljenog Antu i nekolicinu nas koji smo bili tu uz tebe. Zahvalan sam kaj si mi dozvolila da budem dio tvog malog SVEMIRA - dodao je Lanin trener.

bottom of page