top of page

LANA KLINGOR: MAMA I BEBE SU ODLIČNO

Jako je sretna

- Opet je petak...uživajte u vikendu! - poručila je lijepa Lana Klingor (40), a kako će ona uživati dala je do znanja nedavno, kada nam je pokazala svoju proširenu obitelj...


- Poželjeli smo dobrodošlicu 4 zdrava i snažna psića Mamiki Dreamer Dashi Black Diamond - tri dečka i jednoj curi. Mama i bebe su odlično! - izjavila je vesela Lana. Bivša pjevačica, a danas uspješna kuharica, poduzetnica i uzgajivačica pasa, tako je uspjela još jednom dobiti nove čistokrvne pse.


U svim njenim poslovima, pomaže joj suprug Ante Mihić, dok njihove kćeri - 10-godišnja Kiara, 7-godišnja Marla i 6-godišnja Mika uživaju u velikom dvorištu, okružene četveronožnim ljubimcima.

Iako nakon tri poroda izgleda fantastično, Lana se trudi dodatno učvrstiti tijelo, a to postiže na posebnoj spravi - Reformer je čudo. Obožavam, iako nakon 5 tjedana, danas mi je bio najteži dan! Al šta sad, odradila sam i idemo dalje. Nema stajanja - otkrila je kako 'izdrži' naporne treninge.


Za vitku liniju sigurno je zaslužno i njeno umijeće kuhanja, u kojem uživa čitava familija ali i svi koji je prate na Instagramu - Što ćete spremati za ručak na Uskrs? - pitala je Lana i preporučila svoj recept - Što kažete na teleća rebra koja su se pekla 4 sata? Pa ne mogu vam opisati kakva divota. Teletinu naslonite i začinite začinom za pečenje, podlijte s malo vode, poklopite i pecite tri sata na 175 stupnjeva. Zatim okrenite meso, dodajte krumpir i pecite još sat vremena. Dok se meso peče, uzmite času vina i dignite noge na stolicu. Odmorite, vrijeme previše juri, stalno nešto ganjamo... Ma daj! Zagrlite muža, djecu, frendicu, svejedno...

bottom of page