top of page

LANA JURČEVIĆ RADI U TVORNICI

Pjevačica Lana Jurčević aktivno proizvodi prirodne kreme i pilinge

- Ovako vam to izgleda, napisala je Lana Jurčević i objavila video iz tvornice, u kojoj proizvodi vlastite kreme, pilinge, mlijeka za sunčanje i druge beauty proizvode za žene.


- Oduvijek sam bila fanatik za kreme, ulja i mirise i onda kad dođem u proizvodnju mi je kao da sam u Disneylandu. Novi proizvodi su tu! Za sve one koji vole kavu, čaj i lijepu i zdravu kozu, matcha BABE & Coffee BABE pilinzi su 99 % - 99.7 % prirodni.

Brend La PIEL pokrenula je prošle godine, a danas tvrdi da svoju prirodnu i ručno rađenu kozmetiku, prodaje na 9 tržišta


- Plivam u kutijama. Hvala svima, a ima vas sad već jakoooo punooo koji imate moje proizvode. Wow, koji osjećaj. Kad bih vam rekla da je kroz moje ruke prošao gotovo svaki čep i svaka bočica i teglica, bi li mi vjerovali? Tko me dobro poznaje - zna odgovor. Želim da budemo inovativni, drugačiji i da su nam kvaliteta i top sastojci prioritet, a pogotovo zdravlje, jer sve sto se stavlja na kožu, odmah ulazi u organizam i ostavlja svoj trag i posljedice.

Uspjeh u prodaji kozmetike došao joj je relativno brzo, no što je s novim pjesmama, pitao je Lanu jedan pratitelj - Ali tebe nije bilo ovog ljeta na ničijoj playlisti sa tvojim ljetnim hitom. Pod hitno nam treba nešto od tebe.


Lana ipak i dalje aktivno pjeva i nastupa, često i na svadbama.


- Prava Ljubav. Jao, koliko sam je puta otpjevala, a i dalje je jednako volim, ako ne i više. I koliko puta je ova pjesma obilježila početke bračnih života... I koliko puta sam je pjevala za prvi ples - izjavila je.

Nastup u slovenskom gradu Velenje



bottom of page