top of page

LANA JURČEVIĆ: KAD SE POSVAĐATE PRIJE SPAVANJA

Pjevačica poslala poruku svim parovima

Lana Jurčević poznatija pod umjetničkim imenom La Lana, često uveseljava svoje pratitelje duhovitim videima i šalama na vlastiti račun, a kada je našla video koji vjerno pokazuje kako izgleda kada se par posvađa, podijelila ga je sa svima - Poznato?? Ja sam u 7 ujutro vrištala od smijeha, mislim da su susjedi mislili da me netko kolje. Naletila sam na ovaj video i prevela vam da vam bude lakše! Pouka dana: obuci čarape ili ne idi spavat posvađan (pa da se legalno možeš napajat s njegovom toplinom hahaha).

Video je nasmijao i poznatu mamu Lanu Klingor, a također i Anu Ude, koja je dodala - Upravo tako!


- I samo čekaš da ti priđe al ništa od toga. Ljubav je ili takva, ili nek je nema! Uglavnom ga potjeram na kauč i onda me izludi hrkanje. Ovo je živa istina. Dakle ledene nogeeeeeeeeee, to je sveeee. Eee zato sam dobila savjet od mame nikad ne ići posvađani spavati, tako da mi uvijek grije stopala. E do suza sam se nasmijala. Identično kod nas - komentirale su brojne druge gospođe.

Poduzetna Lana jako se voli smijati, a u slobodno vrijeme najslađe trenutke voli provoditi uz svog dečka, kućnog ljubimca malenog psića i najbolje prijateljice.

Comments


bottom of page