top of page

KRALJICA ROMANTIČNIH KOMEDIJA OBJAVILA DA SLAVI VELIKI OSOBNI USPJEH

Prošle su 22 godine

Kraljica romantičnih komedija 53-godišnja Catherine Zeta-Jones objavila je danas emotivnu posvetu svome suprugu 78-godišnjem Michaelu Douglasu - 22 godine i 1 dan! Sve je u finim detaljima.. volim te dušo. Sretna godišnjica. Istodobno, on je objavio kraku poruku da je puno voli, uz - Sretna godišnjica mojoj dragoj Katarini!

Velika godišnjica donijela im je interes javnosti i potaknula brojne komentare fanova diljem svijeta...


- Vidio sam ga na Ant-Manu prije par dana. Nevjerojatan glumac, a pretpostavljam i divno ljudsko biće. Nedostajao si mi TI na velikom platnu (svjestan sam da je filmska industrija prilično u rasulu). Uvijek ćeš me imati kao velikog obožavatelja bez obzira na to. Čestitam! Ljubav je odgovor! ... Želim vam blaženu 22. godišnjicu braka i svu sreću svijeta, Catherine i Michael: Nadam se da ste vas dvoje uspjeli proslaviti ovu vrlo posebnu prigodu na prekrasan način, čak i ako ste bili na različitim stranama svijeta, što je u redu....

Jednom od najdražih poznatih parova na svijetu, tijekom duge veze i braka rodilo se dvoje djece, danas već odraslih ljudi, dok Michael iz prijašnjeg braka ima i 43-godišnjeg sina.


bottom of page