top of page

KRALJICA OBJAVILA SVOJE NASLJEDNIKE

Engleska kraljica pokazala tko će sve postati njezin nasljednik

Engleska kraljica Elizabeta pokazala je na službenoj fotografiji kraljevskog dvora, tko će sve od sljedećeg desetljeća biti kralj Engleske. Na slici tako stoje ona, njezin sin Charles, unuk William i praunuk George.

Princ Charles tako je sljedeći koji službeno sjeda na prijestolje Velike Britanije, a nakon što se kraljica povuče. Charles ima 71 godinu pa je pitanje koliko će dugo željeti i moći biti kralj, dok tu ulogu ne prepusti mladom Williamu, mužu popularne vojvotkinje Kate Middleton. Mali princ George ipak će na titulu kralja pričekati poznije godine, jer mu je tek 6 godina.


- Ovo je prvi put da vidim princa Georgea u hlačama. Kraljica izgleda jako dobro! Ova me fotografija baš jako veseli. Volim generacijske fotografije. George je jako sretan što ima priliku upoznavati prabaku. Kraljica i 3 buduća kralja! Kraljica uvijek sa svojom torbicom...baš me zanima što ima unutra. Sada i princ George zna kakav će mu biti budući posao - komentirali su brojni pratitelji kraljevske obitelji. story hr vijesti, gossip vijesti, ekskluzivno, ekskluziv, poznati glumci, skandali novine, poznate osobe, ekskluziva

Comments


bottom of page