top of page

KRAKEN PRO PRAVO JE ODREDIŠTE ZA NAPREDNE KRIPTO TRGOVCE

Snažan i vrlo prilagodljiv

piše: Martina Kocijan Gulan


Kada sam pred više godina i sama kupila kriptovalute, Kraken je bio moje prvo odredište. Otvaranje računa na Krakenu ima svoje zahtjeve i tražit će vas puno osobnih dokumenata, no moje je iskustvo bilo da je sve prošlo brzo i jednostavno. U susret mi je izašla PBZ banka, preko koje sam u par dana povezala svoj račun sa Krakenom.

Danas Kraken nudi i Kraken Pro, koji je kažu sveobuhvatno odredište za napredne kripto trgovce. - Pristupite trgovanju u jednom moćnom sučelju. Tijekom prošle godine naš je tim gradio potpuno novo, snažnije iskustvo trgovanja koje je osmišljeno kako bi zadovoljilo brzo razvijajuće potrebe naprednih trgovaca. Danas s oduševljenjem najavljujemo potpuno novo izdanje Kraken Pro, našeg naprednog web sučelja koje integrira promptno trgovanje i upravljanje portfeljem, sve u jednom besprijekornom, modernom korisničkom iskustvu - poručili su iz Krakena.

Što se promijenilo?

Napredna funkcionalnost dolazi s intuitivnim dizajnom. Potpuno su obnovili korisničko sučelje i integrirali sve svoje Pro proizvode i usluge. Visoko prilagodljiva nadzorna ploča trgovanja može se modificirati prema stilu i preferencijama bilo kojeg trgovca, a u kombinaciji sa značajnim nadogradnjama infrastrukture trgovanja tijekom prošle godine, sada možete uživati u nadograđenom iskustvu trgovanja.


Ovo je samo početak novog poglavlja za Kraken napredni sustav trgovanja jer za naredne mjesece imaju novi plan izgradnje uzbudljivih značajki, proizvoda i usluga, a nastavljaju slušati i djelovati prema našim povratnim informacijama. Želite li se držati starog dizajna na Kraken.com? Ono će i dalje biti dostupno i možete se prebacivati naprijed i natrag kad god želite. >> pro.kraken.com

Comments


bottom of page