top of page

KOURTNEY KARDASHIAN IZAZOVNA U 2 CRVENE MINI HALJINE

Jedna od članica klana Kardashian pokazala je sexy tijelo u malim crvenim haljinicama

Najstarija sestra obitelji Kardashian, inače poznate po reality showu Keeping up with the Kardashians, pojavila se nedavno u dvije mini crvene haljinice.


Prvu, tamno crvenu, obukla je samo kako bi obožavatelje podsjetila da ne zaborave njeno sexy utegnuto tijelo, dok je drugu nosila na večeri koju je provela sa sestrom Kendall na Floridi.

- Izgledaš nevjerojatno! Imaš najbolje tijelo od svih sestara. Izgledaš prelijepo - komentirali su njene izglede brojni fanovi.


Nedavno je Kourtney 'napadnuta' od strane svojih sestara Kim i Khloe, koje su joj priprijetile otkazom iz reality show, jer ne želi dijeliti sa javnost svoj ljubavni život. Kourtney pak smatra da je dovoljno dijelila, kada je još bila u vezi sa Scottom, s kojim ima i troje djece, te da sada želi postaviti granice oko toga koliko će toga i što točno, dijeliti sa milijunima obožavatelja.


- Ali ako ne dijelimo svoj život, što će nam onda reality show? - pitale su je sestre, na što nijedna nije imala odgovor.celebrity news latest, celebrity news today, celebrity news and gossip, tabloidi, ekskluziva

Comments


bottom of page