top of page

KONFERENCIJA O BUDUĆNOSTI EUROPE

Svi se mogu uključiti - građani diljem Europe dijele svoje ideje

Građani diljem Europe dijele svoje ideje o tome kako učiniti EU boljim mjestom za život. Saznajte kako u ovom >> video. Konferencija o budućnosti Europe ambiciozan je projekt koji pruža priliku da se čuje glas svih Europljana i da ga ključni donositelji odluka uzmu u obzir. Dosad je više od 450.000 ljudi podijelilo svoje ideje.


Kako se uključiti

Da bi se i vaš glas čuo, najprije se registrirajte na platformi Konferencija o budućnosti Europe. Kad se prijavite, možete se uključiti u raspravu. Mnogo je tema o kojima se želi čuti vaše mišljenje. Provjerite jeste li prijavljeni, a zatim odaberite jednu od tema za početak rada...klimatske promjene i okoliš, zdravlje, jače gospodarstvo, socijalna pravda i radna mjesta, EU u svijetu, vrijednosti i prava, vladavina prava, sigurnost i digitalna transformacija, europska demokracija, migracije te obrazovanje, kultura, mladi i sport.

Imate ideju koja se ne uklapa ni u jednu od navedenih tema? Objavite je u drugim idejama. Raspravljati možete i o idejama drugih građana. U sklopu konferencije potiču vas da podržite svoje favorite i raspravljate o idejama u odjeljku za komentare. Ne zaboravite, ovo je prostor namijenjen za razvoj ideja. Uključite se u raspravu. Stvorite događaje bitne za vaš posao i život. Također, možete održati internetske rasprave s ljudima iz cijele Europe da biste dobili različita mišljenja i svoje ideje podijelili s drugima. Želite li sami organizirati događanje koje se ne uklapa ni u jednu od navedenih tema, jednostavno ga dodajte u temu za ostale ideje. Mogućnosti su brojne, bitno je samo krenuti korak po korak i dati svoj mali ali značajan doprinos. >> futureu.europa.euComentarios


bottom of page