top of page

KOMENTIRALI ULETE BARBARI KOLAR

Uživala u toplicama

Dok je sjedila za stolom u Šmarješkim Toplicama i uživala na suncu, Barbara Kolar duhovito je prokomentirala - Nula uleta “A što dama radi sama?”, hvala na pitanju. U komentiranje 'samoće' odmah su se uključili njeni brojni pratitelji, koji su dodali - Mi se ne znamo al autoricu fotografije znamo... Podsjetio me komentar na jedan vic kojem se često sama smijem. Ide ovako. Uđe John Wayne u kafić, dva komada za šankom. Upuca jednu. Drugoj priđe i kaže "što ovako divna dama radi sama?"...Triba još malo dorade...Ova je dama previše puna samopouzdanja da bi se itko usudio uletiti. Je pa kad si stolac drugi maknula, to je jasan signal.

Barbara im je odmah svima odgovorila, na svoj duhoviti način - Dakle, ipak je problem u meni… dovragaibestraga. Čovjek bi očekivao da sam do ovih godina postala pametnija.


51-godišnja TV i radijska voditeljica prepoznatljivo je lice malih ekrana i etera već godinama, a danas izgleda još zamamnije i atraktivnije nego u mlađim danima.

- Kaže frendica: “A ono… Claudia Schiffer za siromašne” - našalila se nedavno na svoj račun, kada je pozirala u lijepoj novoj haljini i elegantnim salonkama.


Iako se voli šaliti na svoj račun, Barbara voli i educirati javnost o važnim temamam, pa je tako potakla i na samopreglede žena - Nikako da objavim ovaj post. Odgađam zbog razloga smislenih i besmislenih, pa zaboravim, pa gurnem pod tepih i svašta mi bude važnije u tom trenutku. I onda mi padne na pamet jutros da moram baš to napisati. Jer je očito u pitanju simptomatično žensko ponašanje. Često nam tako sve bude prioritetnije i od brige za vlastito zdravlje! Neću spominjati crne statistike nego iz bazena optimizma izvući podatak kako je rak dojke, ukoliko se na vrijeme otkrije, izlječiv u 90% slučajeva! Pa kako sam ja unatoc svemu uspjela ugurati ovu objavu, ugurajte i vi sebe malo na prvo mjesto! Jer ionako samo zdrave i sretne možete biti tu za sve one i sve ono što vam je dosad služilo kao izlika. Europa Donna. - poručila je Barbi.

Comments


bottom of page