top of page

KOMENTARI NA ZARUČNIČKI PRSTEN SONJE KOVAČ

Veliki dan na Maldivima

Influencerica i glumica Sonja Kovač doživjela je zaruke iz bajke na Maldivima, gdje ju je njezin dečko Goran zaprosio na pješčanoj plaži nakon 10 godina veze - Rekla sam DA!!! - viknula je vidno uzbuđena i sretna zbog velikog životnog događaja.

Brojni poznati među kojima Ema Luketin, Indira, Josipa Pavičić, Nives Celzijus, Anastasija i Matea Ibanez kao i fanovi, čestitali su Sonji na zarukama i prelijepom prstenu, kojeg su ovako komentirali - Ajmeee prstena. Prekrasan je. Wow super prsten!


Drugi su primijetili par zanimljivosti pa su upitali Sonju - Zašto zabrinuti smajlić kraj prstena? i Je li ovo samo meni ili je odabranik isti Rio iz LA Casa de papel?, no ona im zasad nije odgovorila. - Prozirni šator gdje pod zvijezdama provedes večer! Moze li išta romantičnije? Izabrali smo ovo mjesto za našu godišnjicu jer je posebno i jedino takvo na Maldivima! U iskustvo je uključena večera od tri slijeda i doručak, oboje na plaži! Sa uključenim bubble butterom koji ti je na raspolaganju za što god treba cijelu večer i jutro! Uz to je i fotograf/snimatelj, imamo sve ove snimke zahvaljujući njemu! Sve je savršeno organizirano, napisali su nam i sretna godišnjica te nam napravili tortu! Večera i doručak su bili wooow! A noć puna zvijezda za pamćenje! - oduševljeno je objavila

Video same prosidbe pogledajte na >> IG Sonja zaruke

bottom of page