top of page

KOLEKCIJA RITA ORA ZA DEICHMANN

Rita Ora i ove je sezone DEICHMANN ambasadorica

foto PR

Pjevačica Rita Ora i ove je sezone DEICHMANN ambasadorica i lice proljetno/ljetne kolekcije 2020. Pjevačica je pod geslom kampanje ''Inspirirana bojama'' u suradnji s DEICHMANNOM razvila kolekciju cipela žarkih boja i raznolikog dizajna s popularnim ukrasnim detaljima. Poruka kolekcije glasi: Volite sebe i pokažite svijetu što možete.

U kolekciji se ocrtava hrabar i ekstravagantan stil – ona odaje počast šarolikim bojama i životnoj radosti. 35 modela ove kolekcije objedinjuje aktualne trendove sezone: glomazne tenisice, metalik boje, glamurozne cipele na visoku petu, sandale s punom petom i modeli s remenčićima. Tenisice s istaknutim potplatima, kombiniranje žarkih boja i metalik elementi sinonim su za sportski trend. Slingback cipele i loaferice s krokodilskim uzorkom upotpunjuju elegantni ljetni stil.

Ravne sandale u svjetlucavim akcentnim bojama te sandale sa širokim remenjem modeli su koje niti jedna ljubiteljica mode neće preskočiti. Kolekciju pokraj modela s remenčićima u pastelnim bojama zaokružuju i upadljive glamurozne cipele na visoku petu, sandale s punom petom te lakirane salonke i salonke sa životinjskim uzorkom. - Jako se veselim nastavku suradnje s DEICHMANNOM - rekla je Rita Ora i dodala - Ispunio me rad na stvaranju ove izvrsne i šarene kolekcije koja vas poziva da budete hrabri, da budete svoji.

Nova je kolekcija dostupna na policama Deichmann trgovina, a moći će se kupiti čim trenutna situacija to omogući >>> Rita Ora kolekcija cipela rita ora deichmann shoes, deichmann shoes rita ora, rita ora tenisice, rita ora cipele, gossip promocija, gossip vijesti

bottom of page