top of page

KOJI POZNATI PAR IMA NAJJAČU KEMIJU

Zajedno su godinama, ali i dalje jako zaljubljeni

Pjevačica Maja Šuput i njen suprug Nenad Tatarinov slove za jedan od najslađih domaćih parova, čiji se svaki korak pomno prati. - Želim vam svima puno zdravlja, sreće i kuću punu smijeha i ljubavi - poručila je nedavno vesela Maja, i pokazala nam kako grli i ljubi mužića. Mnogi su tada primijetili kako iskrice između njih tinjaju, kao i na dan njihova vjenčanja u svibnju 2019.

- Majo najdraži par ste mi na estradi...neka vaša ljubav bude primjer svima da se sve može. Ma najjači ste. Predivna obitelj i preslatkog dječaka imate - poručili su im fanovi.


O kemiji između Nives i Gorana Ivaniševića već smo pisali, a ova dva golupčića u braku su od 2017. godine. Kruna njihove ljubavi je njihov 4-godišnji sin Oliver, dok Goran iz braka sa Tatjanom Dragović ima sina Emanuela i kćer Amber Mariju.

- Nemamo nikad normalnu fotografiju - poručila je Nives iz Venecije, kamo su otputovali nakratko u prosincu prošle godine.


Jedan od Lovaca na nekretnine, Jonathan Scott objavio je nedavno kako je kupio prvi dom sa svojom djevojkom Zooey Deschanel - Imam neke uzbudljive novogodišnje vijesti...Zooey i ja smo kupili vlastiti dom za zauvijek!

Vijest je odmah odjeknula kroz stotine medija, a čini se da bi građevinar i lijepa glumica uskoro mogli osnovati i vlastitu obitelj.


Model i poduzetnica Georgina Rodríguez i njezin zaručnik Cristiano Ronaldo roditelji su četvero djece od kojih je jednu djevojčicu rodila Georgina dok su drugu djecu rodile surogat majke. Nedavno je par, koji rado javno pokazuje koliko se vole, objavio i kako čekaju blizance čime će se njihova obitelj proširiti na čak 8 članova.

- Jako ste lijepi par i imate lijepu obitelj. Ronaldo je najbolji, a ti si Georgina božanstvena - poručuju im fanovi. Manekenka je otkrila i kako uskoro izlazi njezin reality show, dokumentarac o životu njene obitelji. Moći će se gledati na Netflixu, a jedna od činjenica koja je izašla u javnost je ona kako Georgini život nije bio lak prije Cristiana, dok danas ima sve što može zamisliti. Official trailer pogledajte na >> YouTube Ja sam Georgina

bottom of page