top of page

KOJA LJEPŠE STARI - ANGELINA ILI JENNIFER ANISTON

Obje glumice imaju vrlo aktivne karijere

Angelina Jolie (46) promovirala je nedavno svoj novi Marvel studio film Eternals, te je u više navrata zasjala na crvenom tepihu u različitim balskim haljinama. Sa sobom je vodila i svoju djecu, a njene cure pomno su se svaki puta dotjerale i ponosno hodale uz mamu. Njeni brojni fanovi primijetili su kako i dalje drži vitku liniju, a u licu gotovo da nije ostarila.

Jennifer Aniston (52) također je vrlo marljiva po pitanju glume. Nastavila je snimati svoj popularni show The Morning show u društvu kolegice Reese Witherspoon, s kojom je već osvojila pregršt nagrada. Jenn je također snimila reunion popularne TV serije Prijatelji i pokazala kako danas izgledaju.

Jennifer je jednako vitka i atraktivna kao i Angelina, što može zahvaliti učestalom vježbanju i zdravoj prehrani. Još jedna tajna njenog dobrog izgleda, točnije njene uvijek atraktivne kose je i sprej LolaVie koji je osmislila u suradnji sa svojim frizerom i počela proizvoditi.

Bez obzira za koju glumici fanovi 'navijali', uvijek će oni koji više favoriziraju Angelinu, isticati njenu ljepotu, dok će oni koji favoriziraju Jennifer isticati njene prednosti. No, na kraju dana, većina ljudi će jednako hvaliti uspjehe jedne i druge, kao i trud oko njihovog dobrog izgleda.


Commenti


bottom of page