top of page

KIM KARDASHIAN RASTUŽILA GLEDATELJE IZJAVOM O NOVOJ LJUBAVI

Misli li ozbiljno?

Influencerica i poduzetnica Kim Kardashian nedavno je prekinula vezu sa komičarem Peteom Davidsonom, nakon čega je mediji ne prestaju pitati - ima li koga novoga u svom životu?

Iako se činilo da će sa Peteom ostati dugo sretna, stvari su se promijenile jer je komičar morao više putovati radi posla, dok si Kim ne može priuštiti predugo izbivati iz kuće svoje svoje četvero djece. U showu The Late Late Show With James Corden, Kim je izjavila kako će morati promijeniti mjesta na kojima traži budućeg dečka i možda pokušati otići na spoj sa nekim doktorom, znanstvenikom ili odvjetnikom

Nekoliko dana kasnije, u TV showu Live with Kelly and Ryan, Kim je otkrila kako su je počeli 'salijetati' doktori, znanstvenici i odvjetnici, šaljući joj poruke sa pozivom na spoj, no ona je odlučila kako će se samo fokusirati na pravnu školu i biti sama. - Ali koga želiš u svome životu? - pitali su je voditelji, a Kim je rastužila brojne gledatelje izjavom - Apsolutno nikoga.


Nakon uspješnog lansiranja donjeg rublja i kozmetike, Kim je ušla u suradnju sa modnim dizajnerima Dolce&Gabbana, s kojima je napravila vlastitu liniju odjeće i modnih dodataka.

bottom of page