top of page

KIM KARDASHIAN PLATILA 200.000 DOLARA ZA KULTNI AMETIST

Križ pokojne princeze Diane

Kolekcija nakita Kim Kardashian upravo je dobila kraljevsku nadogradnju. Reality zvijezda sada posjeduje kultni križ Attallah princeze Diane, potvrdio je Us Weekly. Sav nakit koji su vojvotkinje Kate i Meghan naslijedile od princeze Diane, našao se na aukciji Sotheby's Royal and Noble. Zadivljujući komad procijenjen je na oko 98.668 do 148.002 dolara, a prema TMZ-u, koji je prvi objavio vijest, Kardashian je privjesak dobila za 200.000 dolara.


Privjesak je ljubičaste boje, sadrži križ Fleurée s četvrtastim ametistima i kružnim dijamantima, a stvorio ga je 1920-ih godina dvorski draguljar Garrard. Princeza Diana nostila ga je 1987. godine na dobrotvornoj organizaciji za zaštitu ljudska prava tijekom trudnoće i poroda, a uparila ga je s privlačnom crno-ljubičastom haljinom Catherine Walker. Taj izgled je možda jedan od Dianinih kompleta o kojima se dosad najviše govorilo.

Ovo ne bi bio prvi put da je Kardashian osigurala vrijedni predmet. 2017. nabavila je legendarni sat Cartier Jackie Kennedy preko Christie'sa za 379.500 dolara, dok je 2021. kupila top i hlače izrađene po narudžbi koje je Janet Jackson nosila u svom videu “If”.

bottom of page