top of page

KIM KARDASHIAN NAPRAVILA STEZNIKE ZA CIJELO TIJELO

Poznata reality zvijezda Kim Kardashian West izbacila je na tržište novi proizvod - usko donje rublje za žene koje 'poravnava' obline-Opsjednuta sam s ovim donjem rubljem. Nikad nisam osjetila mekšu i rastezljiviju tkaninu od ove - izjavila je Kim, a njeni su obožavatelji dodali - Pametno ti ovo osmišljavaš; Čini mi se da je Kim uvijek u toku sa trendovima; Stvarno ima njuh za biznis...


SKIMS-u, novom brendu donjeg rublja koji oblikuje tijelo, čini se ide prilično dobro. Na službenoj web stranici gotovo su svi proizvodi rasprodani. Već za 100-tinjak kuna mogli ste kupiti gaće, potkošulje, grudnjake i steznike, pa čak i steznike za guzu sa jednom nogavicom, ako poželite nositi suknju na visoki izrez.

Kim i njezin tim potrudio se i snimiti x stotina žena različitih veličina i oblika, koje su pokazale kako im stoji novo donje rublje.


Još jedna uspješnica?

Iako je puno puta mediji nazivaju plitkom, a cijelu njenu karijeru svode pod navodnik 'starleta', Kim svako malo spremi desetke milijuna dolara u džep

Poznati magazini poput Cosmopolitana otišli su korak dalje i odlučili provjeriti što žene stvarno misle o njenim steznicima. Pozvali su 5 žena i zamolili ih da obuku donje rublje Kim Kardashian. U videu su pohvalile kako ih mekani korzeti 'lijepo stisnu', trbuh im se više ne vidi kada obuku usku haljinu, a svaka suknja stoji puno bolje jer se ne vide nabori kože...Cijeli prilog sa videom možete pogledati na engleskom Cosmo kanalu.


Kim se trudi svim silama nositi rublje gdje god krene, pa je tako i u jednu drogeriju ušla doslovce - u gaćama!

Ostaje vidjeti hoće li njene proizvode žene kupovati i dalje te joj donijeti milijarde, baš kao što je to već uspjeli sestri Kyle, koja je na ruževima za usne izgradila carstvo i postala milijarderka.

U društvu Jennifer Lopez, za koju ističe da joj je dobra prijateljica.

Comments


bottom of page