top of page

KIEHL'S POKLONI MEĐU ORIGINALNIJIMA NA TRŽIŠTU

Poznate američke ljekarne napravile doista originalne poklone

U suradnji sa poznatom grafičkom urednicom Janine Rewell, Kiehl's ljekarne predstavile su zanimljivu ovogodišnju blagdansku kolekciju.


Kiehl’s, američka marka kozmetike specijalizirana za izradu vrhunskih proizvoda za njegu kože, kose i tijela, svake se godine trudi potaknuti kupce diljem svijeta na radost dijeljenja tijekom blagdana. Upravo s ovom kolekcijom potrudili su se spojiti vrhunske proizvode u doista kreativnoj ambalaži.

Kolekcija se sastoji od 6 proizvoda u limitiranoj količini - Kiehl's maslac za tijelo Crème de Corps, ulje za lice Midnight Recovery Concentrate, balzam za usne Butterstick Lip Treatment, kremu za lice Ultra Facial Cream, mirisni sapun za tijelo i toner Calendula Herbal-Extract Toner.


A ako doista nešto posebno za sebe ili dragu osobu, potražite jedinstveni adventski kalendar koji će vam pokazati sve blagodati Kiehl’s proizvoda. Kalendar otkriva 24 omiljene Kiehl's formule, a na ilustracijama je prikazan povratak Mr. Bonesa kući za blagdane, u izvornu Kiehl's ljekarnu u New Yorku.


Sigurno će vas oduševiti i posebno dizajnirane poklon kutije, koje dolaze besplatno uz svaku kupnju poklona. Budite u toku i pratite FB page Kiehl's Hrvatska. domaće zvijezde, celebrity hrvatska, poznate osobe, showbiz vijesti, promocija

bottom of page