top of page

KHLOE KARDASHIAN OTKRILA DA JE UKLONILA 'NEVJEROJATNO RIJEDAK' TUMOR LICA

Pozvala svoje pratitelje da naprave samokontrolu

Zastrašujuću situaciju otkrila je reality zvijezda Khloé Kardashian, koja je javnosti dala do znanja da se nedavno podvrgla operaciji uklanjanja tumora s lica. - Vidjela sam brojne priče koje kruže oko zavoja na mom licu, a neki od vas se pitaju zašto ga nosim zadnjih nekoliko tjedana -započela je Hulu zvijezda u nizu Instagram priča i nastavila - Nakon što sam primijetila malu kvržicu na svom licu i pretpostavila da se radi o nečem manjem kao što je bubuljica, odlučila sam napraviti biopsiju 7 mjeseci nakon što sam shvatila da se ne miče, prenosi usmagazine.com


Nakon što su dva liječnika pregledala kvrgu, rekli su reality zvijezdi da je "ono što oboje vide nevjerojatno rijetko" za nekoga njezinih godina. Nekoliko dana kasnije rečeno joj je da mora hitno na operaciju uklanjanja tumora s lica. Zasad je sve u najboljem redu, no Khloe će sigurno vidjeti ožiljak i udubinu u obrazu od uklanjanja tumora.

Rođena Kalifornija također podsjetila je sve svoje pratitelje da budu u tijeku s vlastitim kontrolama raka kože, napomenuvši da je uklonila melanom s leđa kada je imala 19 godina. "Trebali bismo stalno provjeravati", napisala je. “Ja sam netko tko nosi kremu za sunčanje svaki dan, religiozno, tako da nitko nije izuzet od ovih stvari. Molimo vas da ovo shvatite ozbiljno i obavljate redovite samopreglede kao i godišnje preglede.”

bottom of page