top of page

KERASTASE GENESIS DAJE REZULTATE VRIJEDNE DIVLJENJA

Linija s čijom upotrebom kosa postaje snažnija i sjajnija

Kérastase predstavlja novu proizvoda pod nazivom Genesis. Prekrasna linija s čijom upotrebom kosa postaje snažnija i sjajnija te koja ne dopušta svakodnevnom stresu da na nju utječe. Uz Genesis, strah ne postoji i sve vezano uz njegu kose postaje jednostavno, mirisno i poput igre, a upravo to je ono što svaka snažna i hrabra žena zaslužuje.

Isušenost i oštećenje, nešto je s čime se susreće svaka žena, bez obzira na dob i posao koji radi. Mlade žene se često suočavaju s nedostatkom vremena te teže ritualu koji će na njih djelovati opuštajuće i sigurno.


- Super proizvodi, kupit ću ih sve! Moja kosa izgleda savršeno kad ih koristim. Jedva čekam imati ih u svom salonu. Baš sam uzbuđena zbog ovih proizvoda - neki su od komentara stotina oduševljenih žena.

Radi raznih tretiranja, korištenja pomagala za friziranje, naša kosa je često izložena pucanju i opadanju. Kérastase Genesis, savršen je saveznik u toj borbi koja na kraju dovodi do slatke pobjede. Divna tekstura, predivan miris, sofisticirani – holistički pristup, luksuz, zdravlje, ugodno iskustvo i umirujuć ritual, sve je to Genesis koji svojom bogatom formulom garantira rezultate vrijedne divljenja.kerastase genesis review, gossip vijesti, gossip promocija, promocija, tračevi, vijesti o poznatima, celebrity news

>>> kerastase.com/genesis

bottom of page