top of page

KEDŽINA PJESMA POPUT VRTLOGA EMOCIJA

Pobjednička pjesma Dore 2020 zvuči poput preludog orgazma

- Ljudi moji. Hvala svima koji ste dali svoj glas za “Divlji vjetre”. Čast mi je predstavljati Hrvatsku na Euroviziji 2020. - izjavio je ponosni Damir Kedžo, ovogodišnji pobjednik Dore.


Prije nego što je osvojio najveći broj glasova, za Damira su javno pokazale svoj glas i poduprile ga kolegice Nina Badrić, Doris Dragović, Ivana Marić i mlada Antonia Dora Pleško.

Najveći broj Hrvata ponosi se dobrom pjesmom i snažnom izvedbom pjevača, dok bi neki bili sretniji da nas na Eurosongu predstavljaju Indira ili Mia Negovetić - Ponosan sam prijatelju. Ideš tamo gdje oduvijek pripadaš. The best is yet to comeeee. Uopće ne znam zašto se ide na Eurosong. Kod nas uvijek pobjeđuju žalopojke. Damir ima fantastičan glas, volim njegovu energiju ali je pjesma osrednja. Svaka čast, zasluženo objasnio si i pokazao kako se bori i pjeva za Eurosong. Moćan glas, anđeoski vokali, pjesma od početka do kraja slušljiva i jasna... Ako budeš na Eurosongu pjevao kao jučer bit će savršeno, al vjerujem da ćeš nam tek pokazati šta je savršeno. Finally! Croatia is back in the game. This is great! Sve to košta državu i nas... Nema smisla natjecat se u nečemu, a ne imati namjeru pobijediti... A to da Kedzo može poboljšat i pjesmu i performans, može. I nadam se da hoće. Možeš ti biti ponosan koliko želiš, ali naši neuspjesi su isključivo naša krivnja, a ne nešto radi čega moramo biti ponosni. Lik vokalno stvarno ubija. Koliko smo mi zatucan narod da ne znamo podržati svoje, koga briga za pobjedu na Eurosongu, iskreno i da smo zadnji koga briga, bitno je da se ne sramotimo i da šaljemo kvalitetne pjevače kao Kedžu. Eurosong se svake godine može sramit šta dopušta pobjedu glupim pjesmama. Ajmo Damire! - komentari su brojnih pratitelja. gossip vijesti, dora 2020, eurosong 2020, damir kedžo divlji vjetre, damir kedžo eurosong

bottom of page