top of page

KĆI BRUCEA WILLISA POZIRALA U GRUDNJAKU

Rumer Willis danas više cijeni svoje tijelo

Kći poznatog glumca Brucea Willisa, 31-godišnja Rumer Willis odlučila je pozirati u grudnjaku. Učinila je to jer sada više cijeni svoje tijelo - Moj odnos prema mom tijelu nije uvijek bio lagan. Tretirala sam sebe i svoje tijelo vrlo oštro, ponekad očekujući od njega nerazumne stvari, prosuđujući to što nije ispunilo moja očekivanja, a nisam se hranio pravim stvarima. Fokusirala sam se na nedostatke, nasuprot tome da cijenim i slavim jedinstvenost koju imam. Snimila sam ovu fotografiju i odlučio podijeliti autoportret mene bez šminke i photoshopa. Vrijeme je da zahvalim svojim stanicama. Samo-ljubav i prihvaćanje su proces, a ne utrka do nekog nevidljivog cilja. Nadam se da ćete i vi danas podijeliti nešto zbog čega se osjećate ranjivo i dopustiti da vas drugi vide, poručila je ova mlada žena.

A kad god ima prilike, Rumer se druži sa svojim tatom, koji je mnogima no.1 filmski junak, a također i sa mamom Demi Moore, kojoj jako sliči.

- Tvoj otac je legenda! Papa i njegove cure. Jako ste slatki. Bruce izgleda jako ponosno. Kako ti tata još uvijek izgleda tako dobro? Lijepe Willis žene - komentirali su obiteljsku fotografiju Rumerini fanovi.story hr vijesti, gossip vijesti, ekskluzivno, ekskluziv, poznati glumci, skandali novine, poznate osobe

bottom of page