1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

KĆER TONČICE ČELJUSKE IZNENADILA LJEPOTOM

Stvarno lijepe crte lica

Popularna TV voditeljica Tončica Čeljuska majka je dvije danas već odrasle kćeri, a s jednom od njih je nedavno pozirala ispred kamere. Sve bi prošlo prilično 'u tišini' da starija 28-godišnja kći Anuška nije ista majka, sa posebno lijepim crtama lica


Ispod fotografije, Tončica je ispisala stihove pjesme Ljubav pozlati sve, Petra Graše i dodala - Moja ljubav, moja kćer, ponosna mama.


Nije trebalo dugo vremena da fanovi počnu lajkati i dodavati komentare - Ljepotice kao i mama. Žive i zdrave bile. Predivne ste. Djeca su naprednija verzija roditelja...Mala na mater. Jabuka ne pada...A može i ona domaća. Lipa na mamu. Ista mama, ljepotica. Kao sestre ste, prelijepe obje. Kraljice ljepote i šarma. Jeste li vi sestre? Preprepredivne.


Dok Anuška živi u Švicarskoj, gdje se udala i postala majka, mlađa kćer Tihana ima 17 godina i živi sa majkom Tončicom u Zagrebu. Inače, Tončica u svojoj emisiji U svom filmu, ugošćuje brojne poznate osobe, a nedavno je istaknula zbog čega je posebna glumica Darija Lorenzi - Predivna Daria Lorenci Flatz, najtraženija Hrvatska filmska glumica, prvakinja HNK. Njena životna storija - od anoreksične tinejdžerke iz ratnog Sarajeva do dive hrvatskog glumišta.


Tončica Čeljuska i nagrađivani boksač Mirko Filipović.