top of page

KATE MIDDLETON 'USKOČILA' U UDOBNIJE CIPELE

Promjena stila

Jedna od najpraćenijih javnih osoba u Velikoj Britaniji i diljem svijeta, vojvotkinja Kate Middleton već je godinama ikona stila i modernog klasičnog odijevanja. Kate njeguje poludugu valovitu kosu a gotovo za svako javno događanje obuče dugu haljinu ili suknju ispod koljena, koje kombinira sa salonkama na visoku petu. Ovoga puta napravila je rijetku iznimku i 'uskočila' u puno niže i na prvi pogled udobnije cipele

Kate se na izložbi Vojnog muzeja u Londonu pojavila u dugoj kariranoj suknji i cipelama na nisku punu petu, što je primijetilo mnogo njenih fanova. - Kate, volimo te jer si lijepa i izvana i iznutra - poručio joj je jedan pratitelj, a s njime se složilo njih preko 300.000 koji su lajkali objavu.


Iako se mnogi i dalje pitaju u kakvog su danas odnosu Kateing suprug, princ William i njegov brat princ Harry sa suprugom Meghan Markle, javno se i dalje podržavaju

Početkom srpnja braća su zajedno prisustvovala otrivanju statue pokojne princeze Diane, prilikom čega su izjavili - Danas bi bio 60.ti rođendan naše majke. Prisjećamo se njezine ljubavi, snage i karaktera, njenih kvaliteta pomoću kojih je napravila jako puno dobrog diljem svijeta i promijenila mnoge živote. Svakoga dana poželimo da je još uvijek s nama. Hvala svima koji koji čuvaju uspomene na našu mamu.

Nešto ranije ove godine, početkom lipnja, Kate i William su javno čestitali Harryju, Meghan i Archieju dolazak malene Lili u obitelj. Podsjetimo, Meghan je djevojčicu rodila samo nekoliko mjeseci nakon što je otvoreno govorila o problemima u kraljevskoj obitelji te odlasku u Ameriku.

bottom of page