top of page

KATE MIDDLETON SE SPUSTILA TOBOGANOM I IZNENADILA SVE PRISUTNE

Nije se spotaknula, a novinari su ostali iznenađeni jednim njenim pokretom

Vojvotkinja Kate Middleton poznata je diljem svijeta, a njeni je sunarodnjaci u Engleskoj posebno cijene zbog ljubavi prema dobrotvornom radu. Ne postoji sport, izazov ili natjecanje koje Kate ne bi probala, a da je namijenjeno prikupljanju financijskih sredstava, pomoći djeci ili zabavi sa najmlađima. I baš kada su mislili da su vidjeli sve, novinari su ostali pozitivno iznenađeni kada se Kate odvažila spustiti niz tobogan i spustila se poput - princeze!

foto Instagram/Hello! Magazine


40-godišnjakinja je toliko oduševila reportere Hello! magazina da su cijelu zgodu komentirali sa - Kako Kate može i u ovoj situaciji izgledati elegantno? Obožavamo ovaj video!


Video je naišao na brojne pozitivne komentare - Njeni su roditelji napravili jako dobar posao u odgoju buduće kraljice. Prilično hrabro. Moraš stvarno imati puno samopouzdanja i sportskog duha da se ovako spustiš pred svima, a postoji šansa da se spotakneš i padneš pred kamerama. Ima li išta što ona ne može učiniti u visokim petama? Kate se smije baš nadahnjujuće.

Njen suprug William jednako je ponosan, a također i svekar princ Charles i Camilla. Pored brojnih Kateinih nastupa i šarmiranja javnosti, mnogi se pitaju bi li njih dvoje bili bolji nasljednici prijestolja, a posebice jer su tek u 40-ima i imali bi niz godina za vladanje.

bottom of page