1/1

KATE MIDDLETON I CAMILLA U BORBI ZA PRIJESTOLJE?

Navodno i Kate i Camilla žele biti nove 'kraljice'

Tabloid New Idea ovoga je tjedna objavio vijest kako i Kate Middleton i Camilla Parker Bowles pokušavaju dokazati kraljici Elizabeti da su baš one podobne da budu buduće kraljice. Naime, nakon kraljičine smrti, princ Charles, otac princa Williama i Katein svekar, trebao bi postati kralj a Camilla kraljica.


Prema takozvanom "kraljevskom insajderu", Camilla je uznemirena zbog toga što bi princ William i Middleton mogli sljedeći biti na prijestolju, čime bi se nju i Charlsa 'preskočilo'.

Dvojben izvor nastavlja kako će Kate navodno učiniti sve što treba kako bi dobila krunu, a da ju je Camilla optužila za 'konačnu izdaju' i ideju da joj ukrade tron iza leđa. Izvor dodaje i da, iako "Camilla želi priliku da se dokaže kao kraljica", smatra da kraljica želi "omogućiti Kate i Williamu da vladaju", jer će tako vratiti povjerenje javnosti i osigurati budućnost monarhije na duže vrijeme.

Ipak, Gossip Cop tvrdi da je cijela afera netočna jer, za početak, princ William i Kate nisu imenovani sljedećim kraljem i kraljicom, usprkos tabloidima koji su na to nagovještavali. Kraljica Elizabeta još uvijek nije rekla tko će biti sljedeći kralj, jer redoslijed nasljeđivanja određuje parlamentarni zakon.