top of page

KATE MIDDLETON I CAMILLA U BORBI ZA PRIJESTOLJE?

Navodno i Kate i Camilla Ĺžele biti nove 'kraljice'

Tabloid New Idea ovoga je tjedna objavio vijest kako i Kate Middleton i Camilla Parker Bowles pokušavaju dokazati kraljici Elizabeti da su baš one podobne da budu buduće kraljice. Naime, nakon kraljičine smrti, princ Charles, otac princa Williama i Katein svekar, trebao bi postati kralj a Camilla kraljica.


Prema takozvanom "kraljevskom insajderu", Camilla je uznemirena zbog toga što bi princ William i Middleton mogli sljedeći biti na prijestolju, čime bi se nju i Charlsa 'preskočilo'.

Dvojben izvor nastavlja kako će Kate navodno učiniti sve što treba kako bi dobila krunu, a da ju je Camilla optužila za 'konačnu izdaju' i ideju da joj ukrade tron iza leđa. Izvor dodaje i da, iako "Camilla želi priliku da se dokaže kao kraljica", smatra da kraljica želi "omogućiti Kate i Williamu da vladaju", jer će tako vratiti povjerenje javnosti i osigurati budućnost monarhije na duže vrijeme.

Ipak, Gossip Cop tvrdi da je cijela afera netočna jer, za početak, princ William i Kate nisu imenovani sljedećim kraljem i kraljicom, usprkos tabloidima koji su na to nagovještavali. Kraljica Elizabeta još uvijek nije rekla tko će biti sljedeći kralj, jer redoslijed nasljeđivanja određuje parlamentarni zakon.

Drugi problem priče je što Camilla Parker Bowles ni ne može niti biti imenovana kraljicom, iako je supruga nasljednika princa Charlesa, budući da iza sebe ima još jedan brak i razvod. Navodno ona ni ne želi vladati nacijom, jer joj to uopće nije bitno. s kraljevskih dvora najnovije, najnovije vijesti s kraljevskih dvora, gossip vijesti, tračevi o poznatima, vijesti o poznatima

bottom of page