top of page

KARL LAGERFELD TORBE ZNAK UKUSA I VISOKE MODE

Nepogrešiv osjećaj za modu

Karl Otto Lagerfeld, poznati njemački modni dizajner, slavu je stekao kao kreativni direktor francuske modne kuće Chanel, a također i talijanske modne kuće Fendi. Danas ga pamtimo kao nositelja vlastite modne kuće Karl Lagerfeld, koja je tijekom desetljeća rada postala istinski sinonim za visoku modu i profinjen modni ukus.


Karl je bio prepoznatljiv po svojoj bijeloj kosi, crnim sunčanim naočalama, rukavicama bez prstiju i visokim, uštirkanim, odvojivim ovratnicima, koje je nosio gotovo svakodnevno. Svoje rano šegrtovanje započeo je u suradnji sa brojnim renomiranim kreatorima kao što su Yves Saint Laurent i Pierre Balmain, dok je već kao student počeo raditi za Chloé i Valentino.

Međunarodnu slavu stekao je sa s Chanelom, gdje je uvelike počeo koristiti logotip CC odnosno Coco Chanel, danas prepoznatljiv među svim trendseterima svijeta kao znak za luksuz, prestiž i ostvarene snove. Karl Lagerfeld torbe i torbice proizvode se po visokim standardima kvalitete, sa posebice zanimljivim dizajnom koji ponekad izgleda kao dječji crtež, a ponekad nosi samo početna slova dizajnera KL. Možda najprepoznatljivije tobrice Karl Lagerfeld one su koje nose samo kratki logo Karl i inspirirane su njegovim osobnim potpisom. Uživajte u kolekciji koju smo za vas odabrali u fotogaleriji, te svakako navratite na službenu stranicu karl.com/hr/bags gdje svoje Karl torbice možete naći na 30 do 50%-tnom sniženju.


bottom of page