top of page

KARE UNIKATNI DIZAJNERSKI PROIZVODI

Pretražite 1500 komada novog namještaja, dodataka i rasvjetnih tijela

Prema statistikama, dnevni boravak je najživlje mjesto za boravak u kući. Obitelj, prijatelji i gosti mogu se opustiti na udobnoj sofi i uživati u ugodnoj atmosferi doma koju im priuštimo. Ljubitelji dizajnerskih komada namještaja i unikatnih detalja, u KARE Design Hrvatska mogu pronaći čak 1500 komada namještaja, dodataka i rasvjetnih tijela, uzbudljivih i neiscrpnih u dizajnu i idejama


Lijepo i osvijetljeno - Modern Times

Volite sunce i svjetlo i spuštate zastore ili sjenila samo u nužnim situacijama? Kada dani postanu kraći palite svu rasvjetu jer zašto bi itko želio živjeti u mraku? Ako ste se pronašli u ovom opisu, vi ste tip osobe za KARE moderna vremena. Modern Times ne mora značiti isključivo visok sjaj i minimalizam. Odaberite prekrasni namještaj od svijetlog drva koji zadovoljava vašu potrebu za svjetlom i zrači toplinom i udobnošću prirodnih materijala. Pretražite vrhunska zrcala koja će vašu prostoriju učiniti većom i unijeti svjetlo u svaki kutak.

Vrela i savršeno razrađena - Elegance

Volite pratiti modu, trendove i sviđaju vam se tople boje? Svijetlo ili tamno – nije ni važno dok god je senzualno i dobro izgleda. U tom slučaju, KARE Elegance je pravi izbor za vas. Razgledajte vrhunski namještaj koji je sada već prepoznatljiv nakon što je bio jedna od najvrelijih trendova i ispunit će vaš dom otmjenošću. Za ljubitelje uzoraka i ornamenata, tapete su ostvarenje snova. Što su uzorci i ornamenti izraženiji, to je intenzivniji doživljaj. Kako biste stvorili poneki mirniji kutak u prostoriji, kombiniranjem tapeta i boja na zidovima dobit ćete idealan spoj. Naravno, možete preskočiti tapete i odlučiti se za vrelu narančastu boju zidova. Narančasti dnevni boravak pravo je osvježenje, a ta boja unijet će toplinu i svjetlo u prostor.

Bezvremenska i udobna – Cozy living

Vaš slogan je “Moja kućica, moja slobodica”? Zašto razmišljati o svijetu van svoja četiri zida kada je vaš dom tako fantastičan. Ponekad se samo udobno sklupčate u svojoj sofi i uživate u miru i tišini? Ako ste na sva tri pitanja odgovorili potvrdno, zaljubit ćete se u KARE Cozy living. Prirodni materijali poput drva i kože u kombinaciji s puno stila, savršen su temelj vašeg malog kraljevstva. Škrinja presvučena krznom, Oxford sofa ili metalna komoda – potražite namještaj bezvremenske ljepote koji će oživjeti vaše snove. Kako bi ‘feel-good’ doživljaj u vašem domu bio potpun, obojite svoju dnevnu sobu u zelenu! Osim opuštajuće atmosfere, zelena će unijeti osjećaj sigurnosti i udobnosti u vaš dom. Budi kreativnost i djeluje poticajno, a u kombinaciji s namještajem izrađenim od tamnog drva daje otmjen izgled.

KARE brend simbolizira ideje za opremanjem prostora koje su jedinstvene, nekonvencionalne i autentične. Još od 1981. tvrtka iznenađuje obožavatelje diljem svijeta s neusporedivim i neiscrpnim izborom novog namještaja, rasvjete i asesoara. KARE uljepšava i čini svijet zanimljivijim sa svojim unikatnim i jedinstvenim proizvodima. 1500 komada novog namještaja, dodataka i rasvjetnih tijela, svake godine ukrasit će i učiniti vaš dom posebnim i uzbudljivim.


- Wow, baš divne kombinacije. Volim Kare eleganciju. Jako lijepi detalji. Zaljubila sam se. Obožavam njihove stolce, mogu izgledati tako dobro u pravom prostoru. Sviđaju mi se slike za zidove. Lusteri u Kareu su magični - komentari su brojnih KARE fanova.

dizajnerski namještaj zagreb, kare design hrvatska, kare design outlet, gossip promocija, gossip vijesti

Commentaires


bottom of page