top of page

KARDASHIAN VIJESTI: ISKEŠIRALE 1,8 MILIJUNA KUNA ZA ZAPOSLENE

Evo zašto nisu štedjele

Nakon 10 godina snimanja showa Keeping up with the Kardashians, snimljena je posljednja epizoda. Kim Kardashian i njene sestre Khloe, Kourtney, Kendall i Kylie službno su se oprostile od realitija i spremne su za nove radne pobjede.


Ipak, mnogima je bilo prilično teško oprostiti se od 30 zaposlenih, koji su čitavo destljeće snimali događanja u obitelji. Portal TMZ objavio je kako su sestre Kardashian i njihova majka Kris Jenner svakom zaposleniku poklonile jedan skupocjen sat švicarske marke, za što su iskeširale 300.000 dolara ili oko 1,8 milijuna kuna.

Ekipa sa seta priznala je kako su toliko godina ostali u showu, jer je bilo zabavno raditi sa Kardashiankama. Kada su vidjeli satove, u isto su vrijeme proplakali od sreće i počeli se veseliti. Kim i Khloe su čini se među najemotivnijima kada je u pitanju prestanak snimanja showa koji ih je doveo do svjetske slave. Kim je tako izjavila - Gotovo je. Ne sa suzama i pićem, doduše. Službeno jecam, dok je mlađa Khloe cijelu noć ostala družiti se sa uskoro bivšim zaposlenicima.

Iako su stekle svjetsku slavu, popularnost i novac, a svaka ima po nekoliko vlastitih biznisa, sestre Kardashian nisu imale sreće ostati sa istim partnerima. Khloe se tako jednom rastala, a otac njezine djevojčice javno ju je prevario dok je rađala. Danas su u dobrim odnosima. Kourtney je troje djece dobila sa Scottom Disickom u 10 godina dugoj vanbračnoj zajednici. Danas su dobri prijatelji. Majka Kris dvaput se rastajala, a otac njezinih kćeri Kendall i Kylie postao je žena. Kendall službeno nije u vezi, dok Kylie ima djevojčicu iz veze sa reperom, s kojim je također prekinula. O Kim i Kanye se u posljednje vrijeme puno piše i navodno su pred razvodom, no nijedno to nije potvrdilo. Zajedno imaju četvero djece. Možda će novo razdoblje van kamera, sestrama napokon donijeti mir i u ljubavnim životima. kardashian vijesti

bottom of page