top of page

KAPUTI KAO STVORENI ZA LJUBITELJICE KLASIKE

Novi ženski kaputi u Varteks trgovinama oduševit će ljubiteljice klasike

Novi modeli ženskih kaputa privukli su pažnju žena, a posebice ljubiteljica klasike. Tri moderna kaputa potpisuje poznati dizajner Teo Perić čija se inspiracija i rad savršeno slažu s Varteksovom modnom vizijom.

- Teo Perić nepopravljivi je klasičar koji modnu inspiraciju crpi u 50-im godinama prošlog stoljeća kada su postavljeni nove standardi u svijetu mode. On nije dizajner trenda, već vječne modne klasike koja je savršeno primjenjiva danas, a bit će aktualna i za 30 godina - javljaju iz Varteksa.

- Svjetski! Bravo Teo Perić bravo Varteks. To sam čekala! Jednostavno predivni. To je ženska elegancija i moda!!! Predivni su!!! Predivno! Trazim već dugo po trgovinama ovakvo nešto! Strani brandovi vam nisu ni do koljena. Bravo za dizajnera i ekipu Varteksa - poručili su fanovi.


Modeli Perićevih kaputa dolaze u crnoj, tamno plavoj i sivoj boji, a nadahnuti su vintage estetikom, retro elegancijom, otmjenošću, klasičnim krojevima u finim tkaninama i ženom divom koja je spremna komad odjeće s potpisom dodati u bilo koju modnu kombinaciju. Posjetite varteks.com/shop/ domaće zvijezde, celebrity hrvatska, poznate osobe, promocija, poznate hrvatice, varteks, varteks ženski kaputi

Kommentare


bottom of page