1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

KAPUTI KAO STVORENI ZA LJUBITELJICE KLASIKE

Novi ženski kaputi u Varteks trgovinama oduševit će ljubiteljice klasike

Novi modeli ženskih kaputa privukli su pažnju žena, a posebice ljubiteljica klasike. Tri moderna kaputa potpisuje poznati dizajner Teo Perić čija se inspiracija i rad savršeno slažu s Varteksovom modnom vizijom.

- Teo Perić nepopravljivi je klasičar koji modnu inspiraciju crpi u 50-im godinama prošlog stoljeća kada su postavljeni nove standardi u svijetu mode. On nije dizajner trenda, već vječne modne klasike koja je savršeno primjenjiva danas, a bit će aktualna i za 30 godina - javljaju iz Varteksa.

- Svjetski! Bravo Teo Perić bravo Varteks. To sam čekala! Jednostavno predivni. To je ženska elegancija i moda!!! Predivni su!!! Predivno! Trazim već dugo po trgovinama ovakvo nešto! Strani brandovi vam nisu ni do koljena. Bravo za dizajnera i ekipu Varteksa - poručili su fanovi.


Modeli Perićevih kaputa dolaze u crnoj, tamno plavoj i sivoj boji, a nadahnuti su vintage estetikom, retro elegancijom, otmjenošću, klasičnim krojevima u finim tkaninama i ženom divom koja je spremna komad odjeće s potpisom dodati u bilo koju modnu kombinaciju. Posjetite varteks.com/shop/ domaće zvijezde, celebrity hrvatska, poznate osobe, promocija, poznate hrvatice, varteks, varteks ženski kaputi