top of page

KANYE WEST JAVNO MOLI ZA KIMIN POVRATAK

Nedostaje mu njegova obitelj

No.1 reper na američkim glazbenim listama, svestrani Kanye West, javno moli za ponovno ujedinjenje njegove obitelji - GOD PLEASE BRING OUR FAMILY BACK TOGETHER - napisao je nedavno, što u prijevodu znači: Bože, molim te okupi ponovno našu obitelj.

Kim Kardashian, majka njegovih četvero djece i prema pisanju stranih medija, uskoro njegova bivša supruga, ekskluzivno za magazin Vogue izjavila je kako je ulaskom u 40-te shvatila da želi na prvo mjesto staviti sebe. - Jest ću dobro. Vježbat ću. Više ću se zabavljati, provoditi više vremena sa svojom djecom i ljudima koji me usrećuju.

foto: Kim Instagram story


Također je pokazala kako ponovno ući pravo i ljudskim pravima, nakon što je položila mini pravosudni ispit. Njena je velika želja postati odvjetnicom koja će pomagati ljudima koji su nepravedno optuženi i zbog toga su trenutno u zatvorima, a unazad nekoliko godina uspjela je pomoći jednoj starijoj gospođi da doista izađe iz zatvora.


Iako je Kim jasno dala do znanja kako želi razvod, čini se da Kanye još uvijek nije odustao, a Kimin novi dečko Pete Davidson, navodno je dao do znanja kako želi da Kim bude njegova djevojka.


bottom of page