top of page

KAKVE SU TO ISKRICE IZMEĐU LANE JURČEVIĆ I LUKE NIŽETIĆA?

Lana pokazala dekolte i obukla vruće hlačice, Luka joj poslao srce

Pjevačica Lana Jurčević, novog umjetničkog imena La Lana, obukla je vruće ljetne hlačice i dekoltirani bijeli topić, a u ruke uzela pivu. To je odmah zapazio Luka Nižetić, koji je s Lanom svojedobno otpjevao veliki hit Prava ljubav, i poručio joj - Cila si neka breskva. Uz poruku, poslalo joj je i 'ljubavnog' smajlija i veliko srce.

Lanin novi look odmah je lajkalo preko 26.000 njenih fanova, dok su brojni komentirali - Luka nije ona breskva, nego ljepotica. Kako si mi lijepaaaa. Koja Lidija Bačić??? Volim ovu sliku. Pozdrav, Redbul ili piva? Piješ pivu. Ljubim ti noge. Zemljotres. Lana predivna si mačkica. Medena i slatka kao haribo bomboni. Zaboravila sam kako izgledaš uživo. Braćo moja mila šta je ovo. Nema tu dileme. Cura pjeva, cura izgleda tip top i karakter je na mjestu. Lanaa aj se obuci u odijelo Wonder Women. Glumica Gal Gadot i ti imate veliku sličnost. Skidaj se molim te. Kakva lalana, ti si la bomba. Fotografija je retro super oldschool, no zašto je pogled tako zamišljen, a oči sjetne? Baš izgledaš nevino. Šta su potonule lađe živni malo.


Kolegica Nina Badrić toplo joj je poručila - Ljepotica!

Inače, Lana je promijenila svoje ime u La Lana jer se probija na stranom tržištu. Cilj joj je svojim glasom, stasom i pjesmama na engleskom jeziku oboriti i one izvan Hrvatske. luka nižetić i lana jurčević prava ljubav, gossip vijesti, vijesti o poznatima, tračevi o poznatima

bottom of page