top of page

KAKO IZGLEDA IDEALNA KUPAONICA

Mirjana Mikulec pokazala nevjerojatno dobar dizajn

Sve veći broj Hrvata i Hrvatica prati savjete dizajnerice interijeri Mirjane Mikulec, koja trenutno vodi dvije TV emisije o uređenjima stanova i kuća. Njene gledatelje posebice veseli kada objavi restaurirani dio nekretnine ili pokaže ideju, što bi se moglo napraviti. Kako izgleda idealna kupaonica? Ovo je jedna koja je inspirirala dizajnericu

- Dijelim s vama malo inspiracije na ovaj sivi dan dok razmišljam o novim projektima. Kada bi mogli birati... kako bi izgledala vaša idealna kupaonica? - pitala je Mirjana svoje fanove i dobila desetke odgovora - Ova je raj, za uživanciju. Divna je, al za kućnu pomoćnicu da pere ova stakla. Kad bi bilo moguće željela bih kupatilo sa samočišćenjem. Ova na slici uopće nije loša. Baš kao ta. Kombinacija mramora, drva, zlatni detalji top. Moja je u mediteranskom stilu. Super.

A kako izgleda kupaonica u poslovnim uredima Mirjane Mikulec? Moderno uređena, sa zlatnim umivaonikom i pločicama koje se prelijevaju u bojama. - Sve mi je mrak, osim umivaonika..zlatni detalji na njemu da, islo bi super uz ogledalo ali ovakav zlatni mi je 'too much'. Ostalo sve super. Pločice su vrh - komentirali su Mirjanini pratitelji.

Moderni dizajn Mirjana je ukomponirala i u svoju gostinjsku kupaonicu, koju je komentirala ovako - Uređenje gostinjske kupaonice u našem novom poslovnom prostoru bio je priličan izazov... Prije svega, željela sam postići luksuzan i elegantan prostor iako nam je bilo svega nekoliko kvadrata na raspolaganju. Osim toga, inspiracija je bila i zanimljiva slika na zidu - te igra s balončićima.

Commentaires


bottom of page