top of page

KAJ ĆE REĆI GORAN?

Nives Ivanišević zagrlila Duju

Lijepa radijska voditeljica Nives Ivanišević (39) često pokaže koliko uživa u društvu supruga, teniskog asa Gorana Ivaniševića (49) i njihovog sina Olivera koji će ove godine u rujnu napuniti 3 godine. - Moji dečki - izjavila je ponosno i otkrila kako provode slobodno vrijeme


Prvi šetnja centrom Zagreba, a zatim odlazak u prirodu na travu, gdje Oliver može sigurno trčati. - Veliki pozdrav mojim dragim zagrepčanima i splićanima... Law you all. Pravi par, baš ste se našli a i dragi ste oboje! - komentirali su fanovi obitelji, a jedan je upitao Nives - E jel mi možeš sredit autogram od Gogija?

A kada nije okružena svojim čovikom, Nives uživa u vođenju programa Narodnog radija gdje sa kolegama njeguje prijateljski odnos. - Volim svog Duju Milišu, poručila je pred koji dan i zagrlila mladog su-voditelja. Duje je fotograf, snimatelj, režiser, community manager, brand manager i DJ… a svime time bavi se na Narodnom. Uz sve to, piše pjesme, glazbu i pjeva, a također je i student fotografije na Akademiji Dramske Umjetnosti u Zagrebu.


Prijateljski zagrljaju prošao bi prilično nezamjećen, da nema onih koji će pitati - Gorane di si! Kaj će ti reći Goran? Na takve komentare, Nives je dobacila da je Goran blizu i da ne brinu, a jedna njena pratiteljica dodala je i oštriji komentar - Ne možete imati ni prijatelja. Odmah vas osuđuju za nevjeru. Žalosno. Samo tako Ivaniševićka. Neka dušmani pričaju.

Comments


bottom of page