top of page

JUSTIN BIEBER POKAZAO KAKVU RIJETKU SPOSOBNOST IMA

Voditelj ostao zaprepašten

Kanadski pjevač Justin Bieber, koji je svojim pjesmama i nastupima 'zaludio' milijune mladio generacija, pokazao je voditelju Jamesu Cordenu kako ima jednu vrlo posebnu sposobnost, koja se obično prilaže osobama sa visokim IQ-om. U samo par minuta složio je savršenu Rubikovu kocku, koju generacije ljudi godinama ne uspijeva složiti u bojama i redovima

Nesumnjivo je pjevač iznimno nadaren umjetnik, zabavljač i čovjek sa visokom dozom inteligencije, a široko gledateljstvo ovim se videom u to doista uvjerilo - Wow čovječe, ti si stvarno genije! Ja ovu kocku slažem i još je nisam složilo. Ovo je nevjerojatno, svaka čast.

Inače, Justin i njegova supruga, manekenka Hailey Bieber puno su puta pitani hoće li uskoro postati roditelji, no odgovor je svaki puta glasio da još nisu spremni. Najnovije fotografije Justina kako drži bebu svojih prijatelja potaknule su mnoge glasine, a također i komentare podrške - Bit ćeš odličan tata jednog dana. Bio bi savršen otac. Želimo ti da uživaš u roditeljstvu kada budeš spreman.

bottom of page