top of page

JULIANNE MOORE PORUČILI - TI SI PREKRASNA ALI HALJINA TI JE UŽASNA

Glumica Julianne Moore obukla je crno-bijelu haljinu kojoj je donji dio poprilično 'pufast'

Nakon što se pojavila na premijeri svog novog filma Nakon vjenčanja, glumica Julianne Moore dobila je za svoj outfit poprilično žestoke kritike


- Moraš otpustiti osobu koja ti je preporučila ovu haljinu. Zašto si obukla ovu užasnu haljinu? Ne želim biti nepristojan, ali ovaj izgled nije dobar za tebe. Moram reći da ste vjerojatno jedina zapažena osoba koja je to mogla nositi, a ne izgledati...blesavo. Ti si tako prekrasna, ali haljina ti nije prekrasna - poručili su joj najvjerniji obožavatelji.


Međutim, Julianne se nije dala smesti i cijelu se večer fotografirala i slavila sa suprugom, sinom i bliskim suradnicima.

- Moji dečki! Da, ja sam niska. A oni su visoki. Tako sam sretna što večeras mogu biti s njih oboje - izjavila je.


Poznata crvenokosa inače je vrlo cijenjena kao glumica, kako među publikom tako i među strukom. Glumi pristupa vrlo ozbiljno i profesionalno, a često je možemo vidjeti u ozbiljnim dramama.


Ovoga prosinca navršit će 59 godina i nikada nije izgledala bolje. - Ti si definitivno najšarmantnija žena na svijetu. I jedna od najbojih glumica svih vremena - napisala joj je jedna pratiteljica.Comments


bottom of page