top of page

JOSIPA PAVIČIĆ: SVE SE ODVIJA PO NEBESKOM PLANU

Inspirativne poruke za svakog tko traži olakšanje

Spisateljica Josipa Pavičić pohvalila nam se nedavno kako se vratila raditi na Novu TV uz veliki osmijeh i poruku - I’m back!!!


- Joj kad se sjetim Glamour caffea i tvojih legendarni provokacija, najjača si bila - poručila joj je jedna pratiteljica, dok su drugi fanovi dodali - Čestitam i sretno. Jako sam sretan zbog tebe.

Josipa je među ljubiteljima lijepih poruka i citata jedna od omiljenih autorica, a gotovo svakodnevno podijeli neku pametnu, inspirativnu misao - Sve što namjeravamo postići zahtijeva strpljenje, trud i ustrajnost kakvom mravi grade mravinjak a ose osinjak...U beskraju života u kojem nam topla srca kucaju sve je tako dobro posloženo i odvija se po nebeskom planu.

U vrijeme blagdana, Josipa je poručila svima da oproste, jer tako i sami napredujemo - Oprostimo drugima strelice i povrede, ružne riječi i loše namjere. Zatražimo i mi oprost od onih kojima smo nanijeli bol. Nekome nedostaje samo jedna riječ da se slomi, a netko treba još samo jednu riječ da se podigne. Ljubaznim riječima čovjeku možemo preokrenuti život. Recimo drugima da vjerujemo u njih, pohvalimo ih, dajmo im poticaj, podršku i zagrljaj.


- Hvala na svim stihovima.. Prekrasni su i zdravi za dušu - jedan je od komentara.

Comments


bottom of page