top of page

JOSIPA PAVIČIĆ JAVILA SE IZ BOLNIČKOG KREVETA

Podršku joj iskazale poznate prijateljice

Spisateljica i TV voditeljica Josipa Pavičić javila nam se iz bolnice, točnije KB Sestre Milosrdnice u Zagrebu - Danas sam trebala biti na letu za Dubai, s najdražim osobama. Ali, ‘netko je imao drugačiji plan. Moj me život odlučio potpuno očistiti od boli i mulja jer je 2021. godina za mene bila upravo to: GODINA SUZA I LEKCIJA. Bila sam jaka i zahvalna sam joj bez obzira koliko me je boljela. Dobro je da nas ‘mlatne po glavi kad ‘zabrazdimo jer nitko i ništa nije vrijedno našeg mira. Tek jedan dan u bolnici dovoljan je da shvatimo kako su dokazivanja, obazrivosti, davanje stotinu prilika, zamjeranja, iskrivljeni prioriteti samo dio ljudske gluposti. Nesvjesnost i um isključimo tek kad se suočimo s ‘višom silom. Jučerašnja tuga može postati današnja radost; današnja radost može se sutra pretvoriti u tugu. Nepredvidivi život - poručila je Josipa i dodala...

- Život je blagoslov, život je dar, život je danas. Budimo mu zahvalni i kad boli jer lako je zahvaljivati kad je sve ‘dobro i onako kako bismo mi željeli. Moje je bolničko putovanje započelo u Božićnoj noći i želim se zahvaliti doc.dr.sc. Tajani Pavić, doc.dr.sc. Alenu Bišćaninu, dr.med; spec.opće kirurgije i subspec.abdominalne kirurgije Ibukić Amiru, mojim dragim prijateljima dr.Karolini Bolanči i dr. Andreju Rothu i svim divnim sestrama i medicinskom osoblju. Čuvajte svoje zdravlje, čuvajte sebe. Ja sam opet naučila jednu lekciju. HVALA. P.s. Volim vas i hvala što me pratite. Još koji dan i vraćam se sebi, svojoj obitelji, svojoj šumi, svojim prijateljima, svom poslu i svojim klijentima - ozdravljena i mudrija. A i Dubai će me upoznati uskoro - zaključila je.

- Ozdravi čim prije. Držite se, šta god je samo da budete zdrava i vesela želim vam brzo ozdravljenje. Sve dobro i čuvaj se. Sretno. Drži se bit će to dobro s Božjom pomoći. Sve dobro i saljem pozitivu iz Slovenije. Sve najbolje, mislite na sebe. Brz oporavak draga Josipa. Kraljice, nemoj da me plašiš molim te, ozdravi brzo. Brzo ozdravljenje želim. Samo sebi daj priliku...Sretno i brz oporavak, koliko je zivot dragocijen shvatiš kad bolest dotakne nešto/nekog tvojeg, uostalom i samu me oplela, svaki dan je pobjeda. Brz oporavak ljepotice. Brz oporavak od srca a u Novoj želim da nikad više nemate taj "ukras" na ruci... - poručili su Josipi Bojana Gregorić Vejzović, Iva Radić i brojni fanovi.

bottom of page