1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

JOSIPA PAVIČIĆ JAVILA NAM SE IZ DUBAIJA

Ekskluzivno za Gossip otkrila što ju je očaralo

- I na ulici i na tržnici, okruženi svim vrstama nemira i buke budimo i ostanimo sasvim tihi. I onda kad nas netko ljuti, vrijeđa ili pokušava izazvati, duboko u nama nalazi se mir, nešto u nama ostaje netaknuto. To znači da smo uspjeli jer najveće bogatstvo koje čovjek može ostvariti u ovom Zemaljskom životu jest postizanje unutarnjeg mira. Baš nitko i ništa nije vrijedno da uništi naš unutarnji mir - napisala je nedavno spisateljica i TV voditeljica Josipa Pavičić, koja trenutno uživa na putovanju u Dubaiju

Prelijepu Josipu odmah smo pitali - Draga Josipa, što vam se najviše svidjelo na putovanju u daleki Dubai...ljudi, kultura, neko posebno mjesto? i dobili njen odgovor - Na putovanju u Emirate očarala me pustinja. Uživala sam na safariju. Pustinja svuda oko tebe, čuješ samo vjetar... meni jako inspirativno. Miris i šum pustinje, pijesak pod nogama i divovske deve.

Josipa je također otkrila i na koja mjesta je sklonija putovati...


- Arapi su izuzetno ljubazni i susretljivi, a Dubai (grad star 190 godina) je prepun sjaja i blještavila, nebodera, luksuza i kiča. Sklonija sam putovanjima na mjesta koja imaju bogatu povijest no bez obzira, i ovo vrijedi doživjeti - poručila je čitateljima uz osmijeh.