top of page

JOSIPA PAVIČIĆ JAVILA NAM SE IZ DUBAIJA

Ekskluzivno za Gossip otkrila što ju je očaralo

- I na ulici i na tržnici, okruženi svim vrstama nemira i buke budimo i ostanimo sasvim tihi. I onda kad nas netko ljuti, vrijeđa ili pokušava izazvati, duboko u nama nalazi se mir, nešto u nama ostaje netaknuto. To znači da smo uspjeli jer najveće bogatstvo koje čovjek može ostvariti u ovom Zemaljskom životu jest postizanje unutarnjeg mira. Baš nitko i ništa nije vrijedno da uništi naš unutarnji mir - napisala je nedavno spisateljica i TV voditeljica Josipa Pavičić, koja trenutno uživa na putovanju u Dubaiju

Prelijepu Josipu odmah smo pitali - Draga Josipa, što vam se najviše svidjelo na putovanju u daleki Dubai...ljudi, kultura, neko posebno mjesto? i dobili njen odgovor - Na putovanju u Emirate očarala me pustinja. Uživala sam na safariju. Pustinja svuda oko tebe, čuješ samo vjetar... meni jako inspirativno. Miris i šum pustinje, pijesak pod nogama i divovske deve.

Josipa je također otkrila i na koja mjesta je sklonija putovati...


- Arapi su izuzetno ljubazni i susretljivi, a Dubai (grad star 190 godina) je prepun sjaja i blještavila, nebodera, luksuza i kiča. Sklonija sam putovanjima na mjesta koja imaju bogatu povijest no bez obzira, i ovo vrijedi doživjeti - poručila je čitateljima uz osmijeh.

bottom of page