top of page

JOSIPA LISAC OTKRILA USPOMENE KOJE JE DUGO ČUVALA

Koja kraljica

71-godišnja umjetnica i pjevačica Josipa Lisac, poznata po svom originalnom stilu, opisala je nedavno svoje davne uspomene na putovanje sa životnim partnerom Karlom Metikošem - Tu smo mi plovili, kroz Limski kanal 70-ih godina. Sjećam se dobro, Karlo bi iznajmio barku i onda bi mi plutali...ponekad smo bili samo nas dvoje, ponekad u društvu, a on bi se nauživao. Cilj nam je bio i doći u restoran, pojesti kamenice, za prvu rundu stotinu komada.

- Volim vas. Koja kraljica. Draga Josipa! Najjača si! Ne može ti nitko ništa...Kakva emocija. To je ljubav - komentirali su brojni Josipini fanovi njezina sjećanja. Karlo je nažalost preminuo davne 1991. godine, a Josipa se više nije udavala. Za svog Karla uvijek je isticala kako je bio i ostao ljubav njezina života


Pjevačica čiji hit Magla svuda pamete i stare i mlade generacije, i danas je aktivna na pjevačkoj sceni. Redovito održava nastupe i manje koncerte, a njen najnoviji nastup možete vidjeti u dvorištu Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu - Josipa Lisac dolazi u utorak 15. lipnja u dvorište Akademije likovnih umjetnosti u Ilici 85. Na ovoj izuzetnoj koncertnoj lokaciji koncert će biti organiziran u izrazito limitiranom kapacitetu, a broj ulaznica ograničen je na 400. Ulaznice će se moći naći na svim fizičkim prodajnim mjestima Eventim sustava kao i online - poručili su organizatori.

Commentaires


bottom of page