top of page

JOŠ NEVIĐENO: OKUPILI SVE HRVATSKE PREDSJEDNIKE

Ovo se ne propušta vidjeti

Okupiti sve hrvatske predsjednike na jednome mjestu bit će susret o kojem će se pričati, a Tarik Filipović otkrio nam je sve detalje - Predstava autorskog trojca Ivanišević/Svrtan/Filipović “PREDSJEDNICI & CA odigravaju se u režiji moje malenkosti. Bit će to predstava u kojoj se dva predsjednika - Stjepan Mesić i Ivo Josipović pojavljuju kao likovi, pojačani trojcem Kolinda Grabar Kitarović, Franjo Tuđman i Josip Broz Tito te možda koji nepozvani gost. Gledajte d 23.10 na daskama kazališta Kerempuh!!!

Dok će Tarik glumiti Franju Tuđmana, Ornela Vištica zabavljat će goste u ulozi Kolinde. Hrvoje Kečkeš fantastično se uživio u ulogu Stjepana Mesića, Boris Svrtan u Tita, a Siniša Miletić u Ivu Josipovića.


- Predsjednica i predsjednici okupljeni na večeri ponudit će gledateljima spoj intrigantnih i kontradiktornih državničkih osobnosti. Mogu li bivši hrvatski predsjednici, živi ili ”oni drugi” spasiti našu zemlju? Mogu li, unatoč različitim političkim stremljenjima, ujedinjeni stremiti prema jednom zajedničkom cilju? Mogu li nam pomoći u tkanju bolje budućnosti? Jedno je sigurno – ako ste ikada poželjeli nekome od naših poglavara pokazati zube, dođite u Kerempuh i provedite večer u smijehu - poručuju redatelji

- Hit. Joj super ste Tarik, kako bih voljela ovo gledati. Prejako. Jedva čekam! ista Kolinda majke mi. Sjajna predstava plus Tarik kao Franjo Tuđman. Fantastično! Lajk za Kolindu. Čestitke, siguran sam da je režija u najmanju ruku odlična, imajući u vidu ko stoji iza nje. Neka ovo bude samo jedna u nizu mnogih. Mesić legenda, a ta predstava ima da bude bomba. Fali vam Zoki. Svaka čast! Odlični ste - komentari su mnogih fanova, koji uzbuđeno čekaju početak predstave.


bottom of page