top of page

JOLIE PETITE PATISSERIE ISKUSTVA IZ PRVE RUKE

Zagrebačka slastičarnica poznatog para Ljupke Gojić i Mihaela Mikića

Kada se poznati par, bivša manekenka a danas uspješna poduzetnica i modna dizajnerica Ljupka Gojić i bivši nogometaš Mihael Mikić, odlučio sa svoje tri djevojčice vratiti iz Japana u Zagreb, privukla ih je ideja o otvaranju moderne slastičarnice. Nekoliko godina kasnije, Jolie Petite Patisserie osvanula je na zagrebačkoj Knežiji i od tada ne prestaje oduševljavati svoje goste

- Svjež i lagan okus, vrlo lijepa prezentacija peciva i ugodna atmosfera. Savršena prezentacija i ukus. Izvrsna usluga. Vrlo dobra kava. Stalno se vraćam. Jedinstveni i ukusni kolači i peciva, vrlo dobra kava i lijep ambijent. Definitivno najbolja slastičarnica u Zagrebu! Originalna francuska peciva, domaća izrada, ukusna. Vrlo profesionalno osoblje. Sva peciva su svježa i napravljena po francuskom receptu! Sjajni kolači i odlična kava. Kava i kolači su vrlo dobri! Sve o Jolie Petite Patisserie dobiva od mene recenziju s pet zvjezdica. Kava, kolači, usluga, čak i tanjuri i čaše. Svaka pohvala za kolače. Jedan bolji od drugog. Lijepo mjesto za popiti kavu! Jedni od najboljih kolača koji se trenutno mogu pojesti u Zagrebu. Predivan interijer, odlične kave, opcije za vegane... Probali smo sve kolače i svaki je bio savršen. Ambijent ugodan, usluga na nivou. Posebno pohvala curi koja je o svakom kolaču detaljno objasnila od čega se sastoji - samo su neki od brojnih komentara gostiju.

Uz kombinaciju slatkih ali i slanih jela, svi koji dođu u Jolie Petite slastičarnicu mogu očekivati da će probati nove okuse, vidjeti originalan dizajn prostora i uživati u cjelokupnom dojmu. Dašak vanjskog svijeta koji se rijetko viđa u Hrvatskoj, Ljupka i Mihael ovim su poslovnim projektom doista donijeli u Zagreb. A po svemu sudeći, čini se da će njihova ponuda još dugo veseliti Zagrepčane i sve one koji u Zagreb dolaze povremeno, a vesele se kušati nešto novo i doživjeti metropolu u njenom punom sjaju.


bottom of page