1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

JOLE FLERTOVAO SA NEPOZNATOM ŽENOM

Tko je plavuša?

Joško Čagalj Jole, pjevač poznat po dobrim zabavama, viđen je kako flertuje sa nepoznatom plavušom.

Cijeli je flert bio dobro oglumljen, a Jole je u njemu imao više uloga zavodnika. Naravno, priča je izrežirana samo kako bi novi spot za pjesmu Fali meni ona bio što intrigantniji, a dosad ga je pogledalo 129.000 osoba.

- Ljubav nas sve pokreće i dok je tako, ja sam sretan. Važno je i prekrasno naći osobu koja ti može faliti jer tad znaš da voliš, jednostavno znaš da si čovjek - poručio je uoči premijere novog singla popularni Jole i objavio par obiteljskih fotografija. Svoju Anu ljubi od 2006. godine, a danas zajedno imaju četvero djece - Ivu (12), Emu (10) i Tiju (7), koje idu u glazbenu školu i jako vole pjevati i plesati. A najmlađe dijete obitelji Čagalj maleni je Ivan Luka, koje je u tatinom naručju postao već pravi mali maneken.

- Draga zašto ti nisi ta fatalna plavuša u novom spotu, pitam??? - ubacila se komentarom jedna Jolina pratiteljica, dok joj je prijateljica odmah odgovorila - A Jole se naljutio sto sam se ofarbala u smeđe pa me iz principa nije htio angažirat... vidiš da voli plavuše. jole fali meni ona, jole dobio sina, jole sin, joško čagalj jole djeca, gossip vijesti, vijesti o poznatima