top of page

JOLE DRŽI ZMIJU I HRANI KLOKANA

Pjevač Jole otputovao je u daleku Autraliju kako bi održao koncerte tamošnjim Hrvatima

Popularni zabavljač Jole pozvan je da u hrvatskom klubu kralj Tomislav u dalekom Sydneyu, održi koncerte za australske Hrvate. Tako se ovoga mjeseca zaputio na drugi kraj svijeta, gdje uz glazbu uživa u hranjenju klokana, diranju zmije, vožnji brodom i razgledavanju grada.


Atmosfera na koncertima bila je vesela, a Jole je poručio tamošnjim ljubiteljima hrvatske pjesme - Hvala, Australija! Bili ste fantastični! Koncerti u Australiji bili su mi jedno od najljepših iskustava u životu, zahvalan sam publici koja me dočekala i zajedno sa mnom pjevala i veselila se. Pjevao sam na najprestižnijim mjestima gdje je bio rekordan broj ljudi. Srce mi je puno i ne mogu dočekati nastupe u Americi, stvarno jedva čekam!

- Sad kad si već na pola puta ajde i do Chicaga da zapivamo skupa. Ti si mi najdraži pjevač. Najjači si, jači i od pitona. Svaka čast jole, jesi hrabar - poručili su mu pratitelji.


A sudeći po Jolinoj najavi, jednom bi se obožavatelju uskoro mogla ostvariti želja da mu Jole uskoro pjeva uživo i u Americi. Podsjetimo, njegova supruga Ana, trenutno je kod kuće trudna sa četvrtim djetetom, kojem se oboje jako vesele.

poznati hrvati, spektakli, domaće zvijezde, celebrity hrvatska, show vijesti, tračevi forum

Comments


bottom of page