top of page

JOLE DRŽI ZMIJU I HRANI KLOKANA

Pjevač Jole otputovao je u daleku Autraliju kako bi održao koncerte tamošnjim Hrvatima

Popularni zabavljač Jole pozvan je da u hrvatskom klubu kralj Tomislav u dalekom Sydneyu, održi koncerte za australske Hrvate. Tako se ovoga mjeseca zaputio na drugi kraj svijeta, gdje uz glazbu uživa u hranjenju klokana, diranju zmije, vožnji brodom i razgledavanju grada.


Atmosfera na koncertima bila je vesela, a Jole je poručio tamošnjim ljubiteljima hrvatske pjesme - Hvala, Australija! Bili ste fantastični! Koncerti u Australiji bili su mi jedno od najljepših iskustava u životu, zahvalan sam publici koja me dočekala i zajedno sa mnom pjevala i veselila se. Pjevao sam na najprestižnijim mjestima gdje je bio rekordan broj ljudi. Srce mi je puno i ne mogu dočekati nastupe u Americi, stvarno jedva čekam!

- Sad kad si već na pola puta ajde i do Chicaga da zapivamo skupa. Ti si mi najdraži pjevač. Najjači si, jači i od pitona. Svaka čast jole, jesi hrabar - poručili su mu pratitelji.


A sudeći po Jolinoj najavi, jednom bi se obožavatelju uskoro mogla ostvariti želja da mu Jole uskoro pjeva uživo i u Americi. Podsjetimo, njegova supruga Ana, trenutno je kod kuće trudna sa četvrtim djetetom, kojem se oboje jako vesele.

poznati hrvati, spektakli, domaće zvijezde, celebrity hrvatska, show vijesti, tračevi forum

bottom of page