top of page

JOHANN FRANCK UGOŠĆUJE SVE POPULARNIJEG DINU PETRIĆA

Nastupom 'razoružao' i Slovence

Johann Franck, nasljednik otmjene „starogradske dame“ Gradske kavane, svojim se novim konceptom i programskim sadržajem obraća široj urbanoj publici. Zbog toga u svojim prostorima na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, ugošćuje tisuće ljudi tjedno koji uživaju u različitim nastupima glazbenika i bendova.


Ugodan, topli prostor Johanna Francka objedinjuje ponudu kavane, bistroa i lounge bara te je mjesto na kojem možete popiti najbolju kavu, kušati jela pripremljena od svježih namirnica s obližnjeg Dolca, a navečer se opustiti uz zabavni sadržaj.

Preuređeni prostor u Bauhaus stilu zadržava stari izgled kavane u kombinaciji sa suvremenim arhitektonskim rješenjima, a kroz probrane elemente svjedoči o bogatoj povijesti grada Zagreba te značaju i tradiciji zagrebačkih kavana. Johann Franck poseban je i po tome što u ovom baru možete uživati u izboru mljevenih kava pripremljenih na način kako se kuhaju u domaćinstvu.


Novi koncept kavane temelji se na revitalizaciji uloge i statusa koji je ova kultna zagrebačka lokacija nekada uživala kao centar društvenog života grada, a nova ponuda i program osmišljeni su u duhu modernoga vremena i suvremenoga načina zabave. Urbani, zabavni i kulturni sadržaj uključuju „live“ koncertne i DJ nastupe, plesnjake, izložbe, promocije knjiga, projekcije klasičnih filmova i tematske večeri, a Johann Franck za vas radi cijeli dan, sedam dana u tjednu.

Ovoga petka dođite i uživajte uz najbolje domaće hitove u izvedbi mladog pjevača Dina Petrića na JF Garden terasi od 20 sati, a idućeg petka pripremite se za RITMO hitove - best of latino, reggaeton i moombahton od 18 sati. Dino Petrić poznat je po svojem nastupu u TV showu The Voice, dok je nedavno postao popularan i u Sloveniji. U njihovoj verziji showa Supertalent oduševio je žiri tako što je na slovenskom otpjevao pjesmu 'Meni dobro je' popularnog slovenskog pjevača Jana Plestenjaka. Žiri je nakon izvedbe ostao pozitivno iznenađen, i odmah mu dao četiri da za prolaz u sljedeći krug natjecanja. Njegova predivna svirka uživo, uz čašu vina, laganu večeru i dobro društvo, uvest će vas u zabavan vikend pun doživljaja i sjajan provod. Pripremite se za super provod uz pjesmu Sto života i vidimo se u Johannu Francku!

bottom of page