top of page

JENNIFER LOPEZ I BEN AFFLECK ULOVLJENI KAO 'OBIČNI LJUDI'

Bez glamura u šetnji gradom

Nakon što je na stotine kanala i kroz top popularne TV emisije najavila i ispromovirala svoj novi film Marry Me, pjevačica i glumica Jennifer Lopez uzela je malo slobodnog vremena za uživanje u društvu dečka Bena Afflecka, s kojim se ponovno našla nakon gotovo 18 godina razdvojenosti. Sretni golupčići tako su ulovljeni kao 'obični ljudi' u Španjolskoj, bez imalo glamura, šminke i reflektora, a Ben je k Jenn doputovao samo kako bi je kratko vidio i proveo dan bez filmskih obveza

Dok je Ben obukao traperice i majicu sa brojem 99, Jenn je nosila bijele tenisice i bijele hlače na koje je stavila tregere i kratku majicu. Fotografi su ih ulovili dok su opušteno sjedili na klupici u parku i pričali, a zatim su ih pratili u šetnji, tijekom koje su se držali za ruke.


- Napokon vidimo kako doista izgleda JLo bez photoshopa i profesionalnih šminkera. I ona je poput nas žena iz susjedstva. Iskreno se nadam da će potrajati. Izgledaju jako dobro zajedno. Izgledaju kao da se stvarno vole, i ovoga puta se smješkaju isto. Super mi je kako je doletio do nje, iako i on snima film na posve drugoj lokaciji - komentirali su fanovi para.

Dok Jenn snima novi film u Europi za online TV Netflix, Ben je par dana kasnije uočen u Santa Monici kako razgovara na telefon i obavlja različite privatne zadatke.



bottom of page